Ontex, Elastik Canbebe’yi Sunar!

Alışveriş Alışveriş Ontex, Elastik Canbebe’yi Sunar!

Tarihler: 20 Aralık 2010 Pazartesi ~ 20 Ocak 2011 Perşembe

Firma: Canbebe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2010 ~ Oca 20, 2011

Avrupa’nın hijyenik ürünler devi Ontex International kalitesiyle üretilen Canbebe, bebek bezlerine bebeklerin konforunu daha da artıracak bir özellik ekledi.

Yenilenen Canbebe, elastik yan bantları sayesinde bebeklerin vücudunu tamamen sararken, aynı zamanda sızmaları önleyerek rahat hareket etmelerini sağlıyor.

Sadece Canbebe paketlerinde bulunan ‘kolayca açınız’ perforajı ile de yenilenen Canbebe’ler, pratik ve rahat kullanımın yanı sıra, maksimum kuruluk ve konforu da beraberinde getiriyor.

Canbebe Medikal Danışmanı ve Pediatrik Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ümit Ukşal, esnek yan bantlı bebek bezlerinin bebek sağlığı için yararlı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bezlerin, bebeğin aç veya tok oluşuna göre değişen karın çevresi ile uyumu, bebek için rahatlık sağlar ve sağlığı açısından çok yararlıdır. Bebek beslendikten sonra karın bölgesine basınç yapmadan uyum sağlaması açısından bu bezlerin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Elastik yan bantlı bezler, esnek olmayan bezlerin yaptığı basınç etkisinin verdiği rahatsızlığa neden olmaz. Bebek, emeklemeye ve yürümeye başladığında elastik yan bantlı bezler hareketini kısıtlamadığı için çok daha fazla hareket özgürlüğü sağlar. "

Avrupalı Canbebe, bebek bezi kategorisinin tüm ürünlerinde yeni ambalajları ile raflarda yerini alıyor. Canbebe, yenilenen özelliği ile annelerin vazgeçemeyeceği bebek bezi markası olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT