Optimum Outlet 1. Yaşında

Alışveriş Alışveriş Optimum Outlet 1. Yaşında

Tarihler: 25 Kasım 2009 Çarşamba ~ 25 Aralık 2009 Cuma

Firma: Optimum Outlet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2009 ~ Ara 25, 2009
Şehrin merkezindeki alışveriş ve yaşam kompleksi OPTIMUM OUTLET, 1. Yaşını başta 2010 model bir araba olmak üzere çeşitli hediyeler ve etkinliklerle kutluyor…

Perakende dünyasının önemli markalarını çatısı altına toplayan, Anadolu yakasında modern mimarisi ile dikkat çeken OPTIMUM OUTLET, 27 Kasım tarihinde 1. Yaşını gün boyu gerçekleştireceği etkinliklerle kutlayacak.

Sadece modanın öncüsü olan markalarıyla değil, farklı ve özel konseptli kafe ve restaurantları, buz pateni, çocuklara özel eğlence alanları ve çocuk bakım merkezi ile alışveriş ve yaşam kompleksi olan OPTIMUM OUTLET, 163 mağazası ve binlerce markası ile bir yıl içerisinde 11 milyonu aşkın ziyaretçisine keyifli anlar yaşattı.

Zengin marka karması ile Anadolu yakasının yıldız AVM’si OPTIMUM Outlet ve Eğlence Merkezi, outlet anlayışını değiştiren ve alışverişte fark yaratan kalitesi ile Avrupa yakasından gelen müşterilerin de ilgi odağı haline geldi.

2009 yılında birbirinden farklı ve özel 544 etkinliği müşterilerine alışveriş ve eğlence keyfi yaşatan OPTIMUM OUTLET, yeni yaşını da sürpriz etkinliklerle karşılıyor:

• Birbirinden ünlü markalardan ziyaretçilere sürpriz hediyeler • Alışveriş yapan ziyaretçilere Optimum Outlet’ten sürpriz hediyeler • Alışveriş yapan ziyaretçilere birinci yaşa özel promosyonlar • 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Ford C-Max kazanma fırsatı • Saat 17:00’da buz pisti üzerinde 1.yaş kutlaması • Gün boyu ücretsiz birbirinden özel markaların ücretsiz tadım aktiviteleri • Little band saksafon dinletisi • Çocuk etkinlikleri ( Cansız manken, Ateşbaz, Jonglör, Sihirbaz, Tahtabacak, palyaçolar… ) • Saat 18:30’da Havai fişek gösterisi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT