Organix`le Saçlarınıza Nane Ferahlığı

Alışveriş Alışveriş Organix`le Saçlarınıza Nane Ferahlığı

Tarihler: 08 Eylül 2008 Pazartesi ~ 10 Eylül 2008 Çarşamba

Firma: Organix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2008 ~ Eyl 10, 2008

Saç bakımında dünyanın önde gelen markalarından olan Organix, yağlı ve zayıf telli sacların bakımı için Tea Tree Mint Onarıcı Bakım Spreyi`ni geliştirdi.

Yüzde yüz doğal maddeler içeren Organix ürünleri, saçlarımızın ihtiyacı olan bakımı sağlıyor. Zayıf telli ve yağlı saçlar için özel olarak üretilen bakım spreyiyle bu sorun ortadan kalkıyor.

Yağlı ve zayıf telli saçların gösterişsiz ve sönük durması genelde kişileri mutsuz eden bir problemdir. Bu problemin aşılması için kullanılan yanlış ürünler saçlarımızın daha fazla yıpranmasına neden oldukları için çözümden çok yeni sorunları da beraberinde getirirler.

Saç bakımında dünyanın önde gelen markalarından olan Organix, içeriğindeki doğal maddelerle Hollywood yıldızları ve sosyete camiası tarafından da tercih edilen ürünleri piyasaya sunuyor.

Yağlı ve zayıf saçların bakımı için ‘’Tea Tree Mınt Onarıcı Bakım Spreyi’’ni üreten Organix, içeriğindeki Avusturalya çay ağacı yağı ve mikro aşılanmış nane yağları ile saçlara hacim kazandırarak, saçlarınızın nane ferahlığı ile nemlenmesini sağlıyor.

‘Tea Tree Mınt Onarıcı Bakım Spreyi’, zengin içeriği sayesinde saçlara hızlı nem ve dayanıklılık sağlarken, parlak, sağlıklı ve daha hacimli, bir görüntü için yardımcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT