Organix`ten Saçlarınıza Terapi Etkisi

Alışveriş Alışveriş Organix`ten Saçlarınıza Terapi Etkisi

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 25 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Organix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 25, 2009
ORGANİX’TEN SAÇLARINIZA TERAPİ ETKİSİ
Organix’in Lavender Soymilk Lavanta Özlü şampuanı ile saçlarınıza ve saç derinize spa konforunu yaşatın!!!

Tüm dünyada trend olan Organix şampuan ve saç bakım ürünleri, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. İlklerin markası haline gelen Organix, yeni ürünleriyle tüketicisinin karşısına çıkıyor. Saç bakımına düşkün olan bay ve bayanlar!.. Organix’in yeni piyasaya sunduğu Lavender Soymilk Lavanta Özlü şampuan, yeni alışkanlığınız olacak.

Lavanta yağı, çuha çiçeği yağı ve soya sütü proteinleri içeren bu çok özel formüllü Organix şampuan sayesinde hassas olan saç ve saç deriniz güçlenirken, saç ve saç derinizi rahatlatarak terapi etkisi gösterecektir.
Organix Lavender Soymilk şampuan hassas saçlarınızı besleyerek, kök hücrelerini kuvvetlendirir. Ayrıca lavanta yağının antiseptik ve anti bakteriyel özelliği sayesinde özellikle çocuklarda oluşabilecek bit oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Göz yakmayan özel formülü ile tüm ailenizin güvenle kullanabileceği Lavender Soymilk şampuanı tüm eczanelerden temin edebiliriz.
www.medkokozmetik.com
Tel: 0216 425 44 22
Satış Fiyatı: 26.00 TL


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT