Organix’le 5 dakikada daha genç saçlara kavuşun!

Alışveriş Alışveriş Organix’le 5 dakikada daha genç saçlara kavuşun!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 29 Mayıs 2009 Cuma

Firma: Organix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ May 29, 2009
Organix’le 5 dakikada daha genç saçlara kavuşun!
ABD’de 2008 Self Beauty Awards ödülünü alan, organik şampuan ve saç bakım ürünü Organix’in Coconut Milk-Saç Bakım Maskesi, ABD’den sonra Türkiye’de...
Hollywood yıldızlarının kullandığı, Türkiye’de de saç bakımına düşkün bayanların bir numaralı tercihi olan Organix, Coconut Milk-Saç Bakım Maskesi’ni Türkiye’de satışa sundu.

Tüm dünyada trend olan Organix saç bakım ürünleri, dünyaca ünlü birçok markanın yüzü olan Tyra Banks’ında tercihi arasında yer alıyor. Tyra Banks saçlarındaki ışıltıyı ve genç görünümünü Organix Coconut Milk’in derinlemesine onarıcı saç bakım maskesine borçlu olduğunu söylüyor.

Onarıcı maske, organik hindistancevizi yağı, keratin ve ipek proteinlerinden elde edilmiş eşsiz formülü sayesinde; işlem görmüş, boyalı, yıpranmış ve cansız saçlara yeniden canlılık ve parlaklık kazandırırken, biyolojik ve çevresel yaşlanmanın saçlar üzerinde ortaya çıkardığı hasarları derinlemesine ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Besleyici hindistancevizi sütü ile saçlarda yeniden sağlıklı ve genç bir görünümün oluşumunu destekler.

Organix Coconut Milk Saç Bakım Maskesi, içeriğinde hindistancevizi yağı, ipek proteinlerinden elde edilmiş eşsiz formülü sayesinde saçlarınızı derinlemesine onarırken, yeni hücre oluşumunu destekleyecektir.

ABD’de 2008 Self Beauty Awards, “2008 yılı en iyi saç bakım maskesi ürün ödülü”nü alan Coconut Milk Instant Repair Treatment, saçlarda 5 dakikada gençleştirme ve iyileşme etkisi gösteriyor.
SATIŞ FİYATI: 38.00 YTL
www.medkokozmetik.com
Tel: 0216 425 44 22


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT