Organizasyon Le Bouquet Mariage`dan, Gelinlik Privenuptia`dan

Alışveriş Alışveriş Organizasyon Le Bouquet Mariage`dan, Gelinlik Privenuptia`dan

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Le Bouquet Mariage

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Evlilik planlayıcısı olarak hizmet veren Le Bouquet Mariage ile ünlü gelinlik markası Privenuptia evlilik hazırlığı yapanları çok sevindirecek bir işbirliği yaptı.

Düğün organizasyonu için Le Bouquet Mariage’i tercih edenler, rüyalarını süsleyen gelinliğe Privenuptia’da kavuşurken yüzde 20 indirim şansına da sahip oluyor. Aynı şekilde, gelinliğini Privenuptia’dan alanlara da Le Bouquet Mariage düğün organizasyonlarında yüzde 20 indirim sağlıyor. Bu sezon sonuna kadar geçerli olacak uygulamayla; evlenecekler çiftler, hayallerindeki gibi bir gelinlik giyerek masal gibi bir düğünle mutlu sona erecekler…

Hayallerin Ötesine Geçin
Le Bouquet Mariage, gelinlikten mekana, şekerden davetiyeye, makyajdan fotoğrafa uzanan geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Çiftlerin istekleri doğrultusunda bütçelerine uygun yaratıcı çözümler üreten firma, özel tasarımlarıyla da fark yaratıyor. Le Bouquet Mariage, evlilik süreçlerini planladığı, çiftlere harcamaları rahat karşılayabilmeleri için finansal kaynak da sağlıyor.

Tasarımın Ruhu
Privenuptia, dünya gelinlik trendlerini yüzlerce model ve uluslararası karma markalarıyla mağazalarında sunuyor. Uluslararası alanda ödül kazanan özel tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Privenuptia’nın gelinlik ve abiye tasarımlarından oluşan görkemli 2010-2011 koleksiyonu, geniş bir yelpazede farklı seçenekler içeriyor. Dünyaca ünlü marka Carolina Herrera da sadece Privenuptia’da seçkin zevklere hitap ediyor. Ayrıca, Tuvana Büyükçınar, Özgür Masur ve Gamze Saraçoğlu’nun da özel tasarımları Privenuptia koleksiyonunda yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT