Osmanlı Desenleri Bernardo ile Sofralara Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Osmanlı Desenleri Bernardo ile Sofralara Taşınıyor

Tarihler: 10 Ocak 2012 Salı ~ 10 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Barnardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Yenilikçi tasarımlarıyla sofralara “farklı tarzlar” ve “ulaşılabilir lüks” kavramını getiren Bernardo; Osmanlı’dan ilham alarak, yepyeni bir koleksiyon çıkardı; Osmanlı Koleksiyonu…

“Rumi” deseni ve “lale formu” kullanılarak tasarlanan Bernardo Osmanlı Koleksiyonu’nunda, tarihten gelen Osmanlı ihtişamını hissettirecek farklı sofra ve servis ürünleri bulunuyor.

Lale Serisi; yüzyıllar boyunca saray bahçelerini ve sultan kaftanlarını süsleyen lale formunda, kırmızı renkli seramik’ten yapılmış ürünlerden oluşuyor. Dönem hissini vermesi için eskitme tekniğiyle boyanan ürünlerin arasında çay saatlerinde ya da özel ikramlarda kullanılabilecek lale formundaki şık servisler göze çarpıyor.

Rumi Serisi; Anadolu’nun bin yıllık kültürünü yansıtan Rumi deseni ile hazırlanmış ürünlerin arasında; cam kadehlerden, sahanlara, porselen fincanlardan, masa örtülerine kadar ince el işçiliği ile hazırlanmış butik ürünler, görsel bir şölen yaratıyor.

Bernardo Osmanlı Koleksiyonu içinde yer alan tüm ürünler tek tek el işçiliği ve tamamen organik materyallerle üretiliyor. Üretim sürecinde kullanılan doğal teknikler sayesinde, gıdaları Bernardo Osmanlı serisi ürünleri ile servis edebiliyorsunuz.

Bernardo Osmanlı Serisi ürünlerini www.bernardo.com.tr web sitesinden ve Bernardo facebook hesabından inceleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT