OTA Güzellik Merkezi`nden Bölgesel İncelmede Çift Etkili Sistem

Alışveriş Alışveriş OTA Güzellik Merkezi`nden Bölgesel İncelmede Çift Etkili Sistem

Tarihler: 25 Mayıs 2010 Salı ~ 25 Haziran 2010 Cuma

Firma: OTA Güzellik Merkezi

Adres: Ortabahçe Cad. No: 7/1-2-3 Beşiktaş/İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: (212) 236 47 11-12-13

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2010 ~ Haz 25, 2010
BÖLGESEL İNCELMEDE ÇİFT ETKİLİ SİSTEM: LSS (LipoSoundSystem)

Bölgesel incelme uygulamalarında teknolojinin olanaklarıyla tecrübesini birleştirerek başarılı sonuçlarıyla tercih edilen OTA Güzellik Merkezi, Türkiye’yi yeni bir sistem ile daha tanıştırıyor. Bölgesel incelme konusunda radyo frekans ve ses dalgası yöntemlerini bir arada kullanan LSS (LipoSoundSystem) kişiye özel formülleriyle ağrısız, acısız, cerrahi bir işlem uygulamadan bölgesel fazla yağlarınızı azaltıp şekle girmenize yardımcı oluyor.

LSS ile yurt dışında yüz güldüren çalışmalar artık Türkiye’de Yurt dışında yapılan klinik çalışmalardan alınan başarılı sonuçlar ile yüz güldüren teknoloji LSS şimdi OTA Güzellik Merkezi ile Türkiye’de. Vücutta biriken yağ dokusunu azaltmak ve şekillendirmek üzere geliştirilen LSS (LipoSoundSystem); medikal estetik ve tıp dünyasında radyo frekans ve ses dalgası sistemini bir arada kullanan ilk yöntem olarak tanımlanıyor. Sistemin diğer bir üstünlüğü ise kullanılan Ultrashape cihazının en yüksek dalga boyuna sahip ses dalgası/kavitasyon cihazı olması. Bu, da 12-15 seanslık uzun uygulamaları 1-3 seansa düşürerek zamandan ciddi bir tasarruf sağlıyor.

Özellikle uzun seanslı incelme programlarından sıkılan, zaman problemi olan, yoğun çalışan kesimleri mutlu edecek olan bu uygulamada 1. Adım olarak; vücudun beslenme sistemi uzman bir diyetisyen tarafından gözden geçirilerek, uygulama ile birlikte yürütülecek ‘diyet sistemi’ belirleniyor. 2. Adımda; uygulama yapılacak bölgeye radyo frekans uygulanarak yağ dokusu uyarılıyor ve Ultrashape için uygun ortam oluşturuluyor. 3. Adımda ise ses dalgası esasıyla çalışan Ultrashape ile vücutta biriken fazla yağ dokusundaki yağ hücreleri parçalanıyor. Cerrahi bir operasyon olmaması işlemin iyileşme süresini ve konforunu artırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT