Otomobillerde Yeni Moda, Glade Auto Lady

Alışveriş Alışveriş Otomobillerde Yeni Moda, Glade Auto Lady

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 06 Nisan 2008 Pazar

Firma: Glade Auto Lady

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 6, 2008
Otomobillerde Yeni Moda, Glade Auto Lady
Otomobiliniz de Sizin Kadar Güzel Koksun

Glade, kadınlara özel ilk ve tek dekoratif oto parfümünü üretti. Glade Auto Lady oto parfümü, günümüzün şık, modern, modayı takip eden ve hayatın temposuna ayak uyduran kadınlarının vazgeçemeyecekleri bir aksesuar olarak üretildi. Ferahlatıcı okyanus esintisini taşıyan parfümü ile Glade Auto Lady, otomobilinize her bindiğinizde size yeni duygular yaşatıyor; yeni başlangıçların kapısını aralıyor.

Pembe ve mavi çiçekli alternatifleriyle satışa sunulan Glade Auto Lady, ayarlanabilir koku seviyesinin yanı sıra, zarif tasarımıyla da otomobilinizin şık bir parçası haline geliyor. Kadınlara özel Glade Auto Lady oto parfümü, size kendinizi çok daha iyi hissettirecek, kaçırılmaması gereken bir ürün… İstanbul’un bunaltan trafiğinde, otomobiliniz Glade Auto Lady ile saklı cennetiniz olsun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT