Özel Gecelerde Mithat Selection Şıklığıyla Büyüleyin

Alışveriş Alışveriş Özel Gecelerde Mithat Selection Şıklığıyla Büyüleyin

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

ÖZEL GECELERDE MİTHAT SELECTION ŞIKLIĞIYLA BÜYÜLEYİN

Erkek giyiminin öncü markası Mithat Selection, 2006/2007 Sonbahar/Kış Koleksiyonunda, özel davetler için şık ve zarif bir smokin koleksiyonu hazırladı. Tarihi 1900’lü yıllara kadar uzanan ve bugün hala erkeklerin en asil kostümü olan smokinler, Mithat Selection’da, zarif, elegan, farklı ve çok şık…

Yüksek kalite ithal kumaşların kullanıldığı koleksiyonda, düğme, astar gibi tamamlayıcı aksesuarlarda da en kaliteli materyaller tercih edildi. Smokin koleksiyonu 3 ve 2 düğme kalıplar kullanılarak hazırlandı. Siyah ve siyah saten yakalı takım elbiseler, atayaka duble manşet parlak kumaştan yapılmış gömleklerle bütünleşirken takım elbise ve ceketlerin içine gümüş ve krem rengi ipek yelek ve fularlar hazırlandı.

İpek papyonlar, sade gümüş ve renkli taşlardan hazırlanan kol düğmeleri, şık rugan ayakkabılar ve renkli ipek mendiller Mithat Selection şıklığını tamamlayan diğer aksesuarlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT