Palladium’da 40 Gün 40 Gece Shopping Fest Fırtınası Esecek

Alışveriş Alışveriş Palladium’da 40 Gün 40 Gece Shopping Fest Fırtınası Esecek

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: Palladium

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Nis 26, 2011
SHOPPING FEST RÜZGARI PALLADIUM’DA ESİYOR!

Palladium, İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında ziyaretçilerine birbirinden çekici etkinlikler ve fırsatlar sunuyor.

avm mfi partners tarafından yönetilen; zengin marka karması, konumu ve kampanyalarıyla, konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunan Palladium’da, Shopping Fest rüzgarı tüm hızıyla esmeye devam ediyor. 26 Nisan tarihine kadar bu rüzgarın etkisine kendisini kaptırmak isteyenleri, Palladium’da birbirinden çekici etkinlikler ve fırsatlar bekliyor:

• Palladium’da yer alan markalar ilk kez yeni sezon ürünlerinde %30’a varan indirimler yapacaklar.

• Power FM, 26 Mart’ta Palladium’da kuracağı müzik sistemi ve ünlü DJ’i ile birlikte müzik ziyafeti yaşatacak.

• Power Kenworth 22 – 26 Mart tarihlerinde Palladium’da olacak.

• Cosmopolitan Dergisi işbirliğiyle, 22 Mart – 01 Nisan tarihleri arasında kurulacak “Cosmopolitan Meeting Point” alanı ile Flormar Makyaj Danışmanlığı, Ren Kozmetik alanında Mini Cilt Bakımı - Cilt Analizi, Kilo Kontrol Hareketi danışmanları da mekanda katılımcılara bilgi verecekler. Cosmopolitan Dergisi, program dahilinde okurlarını güzellik editörleriyle buluştururken, güzellik konusunda bilgiler verecek ve çeşitli ödüllü yarışmalar düzenleyecek.

• 22 Mart-01 Nisan tarihlerinde Cosmopolitan Meeting Point alanında saat 11:00 ile 22:00 arasında her saat başı 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Palladium ziyaretçilerinden ilk 10 kişi çekilişsiz kurasız çarkıfelekten sürpriz hediyeler kazanacak.

• 26 Mart Cumartesi günü saat 22:00 ile 02:00 arasında sürpriz indirimler olacak.

• 18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek statik defile kapsamında mağazalar, mankenler üzerinde teşhir edecekleri indirimli ürünlerini AVM içerisinde oluşturacakları özel platformlarda sunacaklar.

• Palladium, turistler için, her gün saat 19.30’da Marriott Hotel’den Palladium’a servis kaldıracak.

Ayrıca 26 Mart Cumartesi günü Palladium’da gerçekleşecek Night Out’da gece 02:00’a kadar eğlence ve alıveriş devam edecek. Palladium uzun alışveriş gecesinde DJ Funky “C” ve DJ House gibi ünlü DJ’lerin performansları saat 02:00 ye kadar sürecek. Night Out kapsamında mağazalar, yeni sezon ürünlerinde sürpriz indirimler yapacaklar. Palladium’un hafta sonu servisleri 26 Mart’a kadar 23.00’a, 26 Mart’ta gece 02.00’a kadar uzatıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT