Panasonic’in Yeni Led Tv Modelleri ile Görüntüler Tüm Açılardan Net ve Canlı!

Alışveriş Alışveriş Panasonic’in Yeni Led Tv Modelleri ile Görüntüler Tüm Açılardan Net ve Canlı!

Tarihler: 17 Şubat 2011 Perşembe ~ 17 Mart 2011 Perşembe

Firma: Panasonic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2011 ~ Mar 17, 2011

Panasonic’in LED TV’lerinde kullanılan IPS Alpha panel teknolojisi hem daha az güç tüketiyor hem de görüntülerin her açıdan aynı netlikte izlenmesini sağlıyor. Böylece toplu olarak TV izleme keyfini bozan yer kapma mücadelesi tarihe karışıyor.

Panasonic’in hem çevreci hem de yenilikçi IPS Alpha teknolojisiyle donanmış yeni LED TV modellerini Londra’da gerçekleştirilen Panasonic Convention 2011’de gün yüzüne çıkardı. Panasonic’in uzman 3D teknolojisini ve yenilikçi özelliklerini uyarladığı LED TV modelleri yakın bir gelecekte piyasada olacak.

IPS Alpha Panel teknolojisi ile 178 dereceye varan geniş açıda televizyon izleme keyfi...

Panasonic, sektörde en yüksek tepki hızı ve enerji verimliliğiyle ün kazanmış yeni IPS Alpha panel teknolojisine sahip 3D LED TV’leri yakın bir gelecekte piyasaya sunuyor olacak. IPS Alpha panel VA panele kıyasla aynı parlaklığa sahip olmasının yanında daha az LED kullanıyor ve bu nedenle daha az güç tüketiyor.

IPS Alpha teknolojisi, LED TV’lere 178 dereceye varan geniş izleme açısı, hızlı tepki sayesinde hareketli görüntülerde benzersiz keskinlik ve yüksek ışık aktarım hızı gibi ayrıcalıklar sunuyor.

Panasonic IPS Alpha panellerin tüm avantajlarından yararlanmak için panel üretim işlemlerinde birçok önemli değişikliğe imza attı ve özel materyaller kullandı. 2 ms süresiyle sektörün en hızlı tarama oranını sunan Advanced Pre-Charged Driving (Gelişmiş Ön Şarjlı Sürme) teknolojisi sayesinde görüntüleme hızı önceki modellere kıyasla 2 kat daha artıyor.

En yaygın görüntü formatlarını destekleyen “USB’den oynatma” özelliği...

Panasonic’in 2011 LED TV ürün yelpazesinde D35, E30 ve E3 modelleri yer alıyor. Yeni D30 LED serisi 24 inç ve 19 inçlik ekran modelleriyle birlikte geliyor. Sahip oldukları resim çerçevesi tasarımına ek olarak, bu yeni modeller iPod yuvası, 2 adet USB yuvası, harici disk kaydı, VIERA Connect ve diğer bağlantı özelliklerini içeriyor.

42, 37 ve 32 inç ekran boyutundaki modellere sahip yeni Panasonic E30 LED TV serisi kusursuz hareketli görüntü üretimi sunan 200blb Intelligent Frame Creation Pro teknolojisine ve VIERA Connect ile birlikte pek çok bağlantı fonksiyonuna sahip. Bunlarla birlikte sahip olduğu 3 adet USB yuvası sayesinde AVCHD, SD-VIDEO, Motion JPEG, MP4, DivXPlus, MPEG4, JPEG, MP3, AAC, WMV ve WMA gibi formattaki görüntülerin büyük ekranda izlenebilmesini sağlıyor. Wi-Fi destekli Panasonic E30 LED TV ile izlenen içerikler HDD’ye de kaydedilebiliyor.

Panasonic’in E3 serisi LED TV’leri ise 42, 37, 32 ve 24 olmak üzere 5 farklı ekran boyutunu içeriyor. Tamamı V-Audio Surround ses teknolojisiyle birlikte gelen modeller Panasonic’in farklı tüketici taleplerine karşı geliştirdiği geniş çözümlerin en son örnekleri olarak ortaya çıkıyor.

Panasonic E30 LED TV 42 inç ve 37 inç ekran boyutlarıyla mart ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak. Diğer LED TV modellerinin Türkiye’de piyasaya çıkış tarihleri ve satış fiyatları ileri bir tarihte belli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT