Panatel’den Beş Dünya Markası

Alışveriş Alışveriş Panatel’den Beş Dünya Markası

Tarihler: 04 Eylül 2006 Pazartesi ~ 05 Eylül 2006 Salı

Firma: Panatel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2006 ~ Eyl 5, 2006
Panatel’den Beş Dünya Markası

Türk tüketicisini en son teknolojilerle buluşturan Panatel, Türkiye pazarına sunduğu beş yeni markayı tanıttı ve kurumsal stratejilerini açıkladı. Artık dünyaca ünlü markalar Leica, Cowon, Kiosk, Lava ve Hannspree’yi Türkiye’de Panatel temsil edecek.

Farklı ihtiyaçları gözeterek en gelişmiş teknolojileri içeren markalarla bireysel ve kurumsal tüketicilere ürünler ve çözümler sunmak misyonuyla yola çıkan Panatel Pazarlama A.Ş. dinamik, yenilikçi ve teknoloji alanındaki uzman kimliğiyle tüketici elektroniğine farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Düzenlenen basın toplantısıyla yeni markaları olan Leica, Cowon, Kiosk, Lava ve Hannspree’yi basına tanıtan Panatel, sahip olduğu markalarla tüketici elektroniği sektöründe önde gelen firmalar arasında yer alacak. Panatel’in yeni marka stratejisiyle beraber oluşan ürün gamı içinde LCD televizyon ve LCD ekranlar, konsept LCD televizyonlar, analog ve dijital fotoğraf makineleri, sport optic ürünler, MP3, MP4 çalarlar ve PMP‘ler, kişiselleştirilmiş ya da standart kiosk’lar yer alıyor.

Basın toplantısında bir konuşma yapan Panatel Pazarlama AŞ İcra Kurulu Başkanı Tülay Ağaoğlu “2006 sonuna kadar, Türkiye’ye getirdiğimiz farklı ürünler için seçkin dağıtım kanalları oluşturmak en büyük hedefimiz. Öte yandan yaratıcı ve seçkin ürünlerle tüketicilerin özgün ihtiyaçlarına cevap vermeyi ve teknolojiyi mevcut kullanıcı kitlesinin ötesine geçirerek çocuk, kadın gibi farklı kesimler için de kullanılabilir kılmayı da planlıyoruz. En önemlisi de teknoloji konusunda uzman kişilerden oluşan Türkiye’nin en güçlü ekibini oluşturarak elde edilen bu bilgi birikimiyle 2010 yılında Türkiye’nin önde gelen teknoloji firmalarıyla yarışabilecek bir marka haline gelmek hedefindeyiz” dedi.

Basın toplantısında Panatel’in beş yeni markasıyla ilgili bir sunum yapan Panatel Pazarlama AŞ Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkunt Yozgat ise “Yeni marka stratejimizle kullanıcının kendini özel hissettiği, kalitesi yüksek markalı ürünleri güvenilir noktalardan, yüksek satış ve hizmet kalitesiyle tüketiciye sunacağız. İşte bu yüzden Türkiye’ye getirmek için tüketicinin özgün ihtiyaçlarına cevap verebileceğini düşündüğümüz Leica, Cowon, Kiosk, Lava ve Hannspree markalarını seçtik” dedi.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT