Panatel’den Sevgiliye Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Panatel’den Sevgiliye Özel Kampanya

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Panatel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Panatel’den Sevgiliye Özel Kampanya
Panatel, Sevgililer Günü yaklaşırken akıllardaki “sevdiğim insana ne almalıyım” sorusuna yanıtını çok avantajlı bir şekilde sunuyor. 1 – 14 Şubat 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampanya dahilinde ,aşk ve sevginin rengi kırmızı Cowon D2 mpeg4 çalar’a ve Vivitar marka Dijital fotoğraf makinesi’ne çok özel bir fiyata ulaşmak mümkün .
Bu yıl , Sevgililer Günü’nde hem siz hem de sevgiliniz sevinecek .

Türk tüketicisini en son teknolojilerle buluşturan Panatel distribütörlüğünde Türkiye’de satışa sunulan Dünyanın en iyi ses teknolojisine sahip Cowon marka Mpeg 4 çalarlar arasında yer alan D2 ile Avrupa ve ABD başta olmak üzere dünya çapında 70 yıllık bir deneyime sahip olan Vivitar marka dijital fotoğraf makinesi , Sevgililer Günü’ne özel çok uygun bir fiyatla satışa sunuluyor. Online alışveriş sitelerinde ,1 - 14 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya dahilinde her iki ürüne toplam 499 YTL’ ye sahip olabilir, ‘’ müzik ve fotoğraf tutkunu sevgilinizi ‘’ iki kere sevindirebilirsiniz.

Aşkınızın rengi kırmızı ise Teknoloji ve aşk , kırmızı renk Cowon D2’de buluştu.
16 milyon renk desteğine sahip, 2.5 inç QVGA LCD-TFT dokunmatik ekranı ile Cowon D2, video ve fotoğraflardaki tüm detayların kaçırılmadan yakalanmasını sağlıyor. 2GB ve 4GB kapasite seçeneklerinin yanında şarj edilebilir uzun ömürlü pili ile ortalama 52 saat müzik, 10 saat video izleme süresi sunan bu Mpeg 4 çalar kullanıcılara kesintisiz bir eğlence olanağı sunuyor.
Cowon geleneği haline gelen ses kalitesinin (BBE, MPEnhance özelliği) yanı sıra FM radyo, yüksek kalitede ses kaydı, USB veri depolama D2’de yer alan diğer özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca Cowon D2’nin SD, MMC, MMC-Plus destekli kart girişi sayesinde kullanıcılar, dijital kameralarındaki fotoğrafları anında Cowon D2’ye transfer edebiliyor ve dijital albüm olarak yanında taşıyabiliyor.
Tüm bunlara ek olarak Cowon D2, sahip olduğu stylus kalemi ile dokunmatik ekranda menüyü kolaylıkla kullanmanızı sağlıyor. Cowon D2’nin kalemi, istendiğinde de ayak desteği olarak kullanılabiliyor
Kırmızı renk Cowon D2’nin Teknik Özellikleri: · 2.5’’ Dokunmatik Ekran · 2GB Kapasite · MP3 ve Video Çalar · Fotoğraf ve metin görüntüleme · FM Radyo, radyodan kayıt · Ses kaydı · USB Veri Depolama · SD Kart Girişi · TV Out · BBE, MPEnhance, 3D Surround, Stereo Enhance · 74 mW ses çıkışı · Dosya transferinde MAC, Linux v.2.2 desteği

Mükemmel ürünler tasarlama geleneğinin ürünü : Vivicam 5299
Görüntü teknolojileri alanında 1938 yılından beri varolan bir markanın ürünü olan Vivicam 5299 , farklı uğraş ve taleplere de karşılık vererek ; moda tutkunlarından teknoloji meraklılarına ; yetişkinlerden çocuklara kadar herkesin zahmetsizce fotoğraf çekebilmesine olanak sağlıyor.
Vivitar – Vivicam 5299’un teknik özellikleri : · 5 MP çözünürlük · 4X dijital zoom · 2.5’’ LCD ekran · 2.5 m min. focus range · Self timer · Ses kaydı · Free focus · f/3.0 lens · AVI video ve JPEG resim format · 16 MB dahili hafıza · Multimedia , SD card

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT