Panini`den Gurmeler için Özel Tatlar

Alışveriş Alışveriş Panini`den Gurmeler için Özel Tatlar

Tarihler: 17 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Panini Mayadrom, Nişantaşı ve Neo Çarşı

Telefon: 0212 322 30 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2003 ~ Ara 31, 2003
Mayadrom, Nişantaşı ve Kemerburgaz Neo Çarşı’daki Panini restoranları, mönüsündeki tatları özel bir kutuda topluyor. Panini Gourmet Box adını taşıyan kutuda Panini’nin özel yapım trüf çikolataları, ev yapımı tagliolini’si, makarna sosları, zeytinyağı, grissinisi ve çikolatalı kurabiyeleri ile, şarap ve şarap aksesuvarları bulunuyor.
Panini, yaklaşan bayram ve yılbaşı öncesinde, kendine özgü gurme ürünlerini restoranlarında müşterilerinin beğenisine sunuyor. Panini lezzetlerine aşina olanların yakından tanıdığı zeytinyağı, zeytin, grissini ve ev yapımı tagliolini gibi ürünleri, özel yapım makarna soslarıyla birlikte özel bir kutuda satışa sunuluyor. Panini Gourmet Box adı verilen kutuda ayrıca müşterilerin isteği doğrultusunda trüf çikolata, çikolatalı kurabiye, şarap ve şarap aksesuvarları da yer alıyor.
Panini’nin bu yıl özel olarak hazırladığı trüf çikolatalar, gümüş rengi kutularıyla ayrıca satışa sunuluyor. İki ayrı boyda satışa sunulan trüf çikolataların romlu, marzipanlı, moka likörlü, sütlü, bitter, beyaz çikolatalı, bademli ve kahveli çeşitleri bulunuyor.
Panini Mayadrom 0212 352 25 56 - Panini Nişantaşı 0212 234 81 61 - Panini Neo Çarşı 0212 322 30 40

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT