Pastacı Rapunsel`den Kurabiye Hediyeli Pastalar

Alışveriş Alışveriş Pastacı Rapunsel`den Kurabiye Hediyeli Pastalar

Tarihler: 25 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 25 Ağustos 2011 Perşembe

Firma: Pastacı Rapunsel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2011 ~ Ağu 25, 2011

Pastacı Rapunsel yaklaşık bir ay sürecek yeni bir kampanyaya imza atıyor. En az 15 kişilik "Pastacı Rapunsel" pastalarından sipariş verenler aynı konseptte kurabiyelerin de sahibi oluyorlar. Didem Özcan`ın sahibi olduğu Pastacı Rapunsel pastaları şık, sevimli, ve kişiye özel olmalarının yanı sıra tamamen katkı maddesiz yapılıyor.

Bir yaş pastalarından evlilik kutlamalarına baby showerdan diş buğdayına, emeklilikten terfiye tüm özel günler için doğru adres Pastacı Rapunsel. Tüm pastaların el yapımı olarak anne usülü pandispanya, ev yapımı krema, saf İsviçre çikolatası, mevsimine uygun meyveler ve özel olarak hazırlanan şeker hamuruyla yapan Didem Özcan cupcakeler, kekler ve yine özel temalı kurabiyeler de yapıyor.

Kişiye özel eğitimler almak isteyenler için de Özcan`ın bir müjdesi var. Eylül ayından itibaren Özcan butik pasta, cupcake ve kurabiye öğrenmek isteyenleri, atölye ortamındaki evde kurslara katılmaya bekliyor.

Pastacı Rapunsel`e ulaşmak isteyenlerin pastacirapunsel.com ya da pastacirapunsel.wordpress.com adresine tıklamaları, 0 506 657 9488 numaralı telefonu aramaları veya pastacirapunsel@gmail.com adresine mail atmaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT