Pastel Ürünleriyle En Gizemli Gözler Sizinkiler Olsun

Alışveriş Alışveriş Pastel Ürünleriyle En Gizemli Gözler Sizinkiler Olsun

Tarihler: 04 Kasım 2009 Çarşamba ~ 04 Kasım 2009 Çarşamba

Firma: Pastel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2009 ~ Kas 4, 2009

Bu kışın favori makyaj stili smoky eyes-dumanlı gözler, buğulu bakışlar yaratarak dikkati tamamen gözler üzerine topluyor. Siz de dergilerde görüp de çok beğendiğiniz bu stili kendinizde uygulamak istemez misiniz? Pastel güzellik dünyasından uygun renk ve ürünleri seçerek gözlerinizi değerli bir mücevher gibi ortaya çıkarabilirsiniz.

Pastel METALİK Duo Eyeshadow serisinin Catwalk ya da Night Fever renkleri fardaki tercihiniz olmalı. Bu tonlar gözlerinize dramatik bir hava verecektir. Pastel METALİK waterproof göz kalemleri, kremsi dokusu, dayanıklı yapısı ve yüksek derecede sedefli yapısıyla bakışlarınızın gücünü artıracaktır. Dumanlı göz makyajınızı uygularken, Pastel’in METALİK ürünleri gözlerinize ekstra bir ışıltı efekti sağlayacağı için gözlerinizin derinliği daha da artacaktır. Farklı ve dikkat çekici bir görünüm için göz kapaklarına ve göz diplerine uygulanan METALİK dokunuşların örtücü özellikleri sayesinde de arzu ettiğiniz kalıcı makyajı yapmış olacaksınız.

Dumanlı gözler yaratırken ağırlığı gözlere verip dudaklarınıza yalnızca parlatıcı ya da dudağınızın doğal renginde bir ruj sürmelisiniz. Pastel Kissproof Lipstick day-long serisi bu makyaj stilini tamamlamanızdaki son adım olmalı. Sabah sürdükten sonra akşama kadar aynı tazelikte kalan bu ürünle makyajınızı tamamladığınızda aynadaki görüntünüzden son derece memnun kalacağınıza eminiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT