PATCHI’den Tüm Annelere Özel Tasarım Dekoratif Objeler ve Çikolata Sunumları...

Alışveriş Alışveriş PATCHI’den Tüm Annelere Özel Tasarım Dekoratif Objeler ve Çikolata Sunumları...

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: Patchi

Adres: Teşvikiye Mah. Güzelbahçe Sk. No:6 (Köşe Mağaza) Nişantaşı Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212–343 93 52- 54

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007
ANNENİZE ÖZEL OLDUĞUNU HİSSETTİRİN!
PATCHI’den Tüm Annelere Özel Tasarım Dekoratif Objeler ve Çikolata Sunumları...

1974’ten beri özel tasarım dekoratif objeleri ve çikolataları ile dünya çapında bir üne sahip olan Patchi, Anneler Günü’ne özel birbirinden şık hediyeler sunuyor. Annenizin size verdiklerini siz ona veremezsiniz, sadece verdiğiniz önemi ve değeri ifade edebilirsiniz. Hayatınıza tat katan annenize; Anneler Günü için dünyadaki tüm Patchi mağazalarında satışa sunulan dekoratif obje ve çikolata sunumlarından oluşan anlamlı bir hediye verin ve ona sıkı sıkı sarılın.

Her ruhu ve damak zevkini ödüllendirmeye dair zarif, şık ve kaliteli hediyelikler sunan Patchi, Anneler Günü hediyelik sunumlarında ağırlıklı olarak kırmızı ve altın yaldız renklerinin kullanıldığı çikolata drajelerini kırmızı gül ve kalp dekorları ile süsleyerek görsel bir şölene dönüştürdü. Birbirinden leziz çikolatalarını dünyaca ünlü markaların dekoratif objeleriyle buluşaran Patchi, Anneler Günü hediyelik sunumlarının her biri kişisel tercih ve beğenilere göre uyarlanabildiği gibi, sunumlardaki özel tasarım objeler çikolata yendikten sonra yıllarca hatıra olarak saklayanabiliyor.

Patchi, uluslararası markalardan oluşan hediyelik eşya ve ev dekorasyon objelerini İstanbul Nişantaşı’nda şık ve zarif bir mağaza ortamında sergiliyor. Cam ve kristal çeşitlerinde Artigianato Muranese, Arte Vetro, Cose Belle, Linea Padovan, Evans Atelier, Parise Vetro, Gabbiani, Cristal Sevres ve Mario Cioni; porselen ve seramik ürünlerinde Linea Sette, Nao; metal ürün çeşitlerinde Galant ve LAM; deri ve gümüş kaplama ürünlerinde Del Conte ve Valenti’den oluşan tasarım objeleri ve dekorlu çikolataları butik mağaza anlayışı içinde görsel bir şölen oluşturuyor.

Çalıştığı her üründe farklı ve faydalı olmayı amaçlayan Patchi, Türkiye pazarında alternatifi olmayan tasarımlarıyla bebek sepetleri, düğün, nişan, doğum gibi önemli günler için hazırladığı farklı sunumlarıyla da size kendinizi özel ve farklı hissetme fırsatını veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT