Patlican İndirim Kulübü, Eklenen Yeni Markalarla Büyüyor

Alışveriş Alışveriş Patlican İndirim Kulübü, Eklenen Yeni Markalarla Büyüyor

Tarihler: 25 Ağustos 2009 Salı ~ 11 Kasım 2009 Çarşamba

Firma: Avea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2009 ~ Kas 11, 2009
Patlican İndirim Kulübü, Eklenen Yeni Markalarla Büyüyor

‘Patlican İndirim Kulübü’ne Odeon Tours ve Emall.com.tr markalarını ekleyen Avea, Patlican üyelerine sunduğu çok özel indirim fırsatlarını genişletiyor.

Avea’nın gençlik platformu Patlican, 3 milyonu aşkın üyesine ‘Patlican İndirim Kulübü’ ile birçok markada indirim avantajı sağlayarak üyelerine Patlican’li olmanın ayrıcalığını yaşatıyor.
Bu doğrultuda Avea, ‘Patlican İndirim Kulübü’ne yeni katılan Odeon Tours ve Emall.com.tr ile üyelerine yepyeni indirim fırsatları sunuyor. Patlican üyeleri, Odeon Tours ile 30 Eylül 2009 tarihine kadar yapacakları konaklamalarda 30’a yakın otelde, yüzde 35’e varan indirim imkanından yararlanırken, 11 Kasım 2009 tarihine kadar www.emall.com.tr‘de bilgisayardan parfüme, dekoratif ürünlerden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok üründe gerçekleştirecekleri alışverişlerde yüzde 20’ye varan indirim fırsatına sahip oluyor.

Odeon Tours ve Emall.com.tr indirimlerinden faydalanmak isteyen Patlican üyelerinin, Avea hatlarından “FIRSAT” yazıp 4380’e SMS göndermeleri gerekiyor. Ardından abonelerin, cep telefonlarına gelen kampanya kodları ile cep telefonu numaralarını markaların satış noktalarında, web sayfalarında yada çağrı merkezlerinde bildirmeleri yeterli oluyor.

Patlican’a üye olmak çok kolay!
Kurulduğundan bu yana 5.5 milyon kişinin ziyaret ettiği ve sadece Avealı değil, tüm gençler tarafından da ilgiyle takip edilen Patlican`a üye olmak için tek yapılması gereken, www.patlican.com.tr`yi ziyaret etmek ya da KAYIT yazıp boşluk bırakarak ad, soyad, plaka kodu, doğum yılı ve cinsiyetin ilk harfini 4362`ye SMS ile göndermek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT