Pediped’den Okul Ayakkabısı: Charlie

Alışveriş Alışveriş Pediped’den Okul Ayakkabısı: Charlie

Tarihler: 15 Eylül 2009 Salı ~ 15 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Pediped

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2009 ~ Eki 15, 2009
Pediped’den Okul Ayakkabısı: Charlie

Yurtdışında pediped’in en çok tercih edilen ve en çok satan College ayakkabısı Charlie artık Türkiye’de. Yumuşak ve esnek olan Charlie koleksiyonu, esnek ve ayakta yokmuş hissi veren yumuşak tabanı sayesinde çocuklarınız kendilerini evdeymiş gibi hissedecek.

Pediped’in Ultra esnek flex bölgeleri maksimum esneklik sağlayarak, çocukların ayaklarını destekleyerek, topuk bölümünde yer alan Shock sayesinde ayaklara yastık görevi yapar. Yumuşak tabanlı Pediped™, çıplak ayağın sağladığı tüm faydalara sahip ve tabandaki çift dolgusu ile çocukların ayaklarına ekstra koruma sağlayan Charlie modelinin Siyah ve Kahve olmak üzere 2 rengi bulunmakta. Bu kış okulda rahatça koşturmak isteyen çocukların gözdesi Pediped Charlie modeli olacak…

Liv Tyler, Brooke Sheilds ,Heidi Klum, Hugh Jackman, Jon Stewart, Julia Roberts, Denise Richards, Angela Basset, Mariska Hargitay, Debi Mazar, Greg Kinnear, Jessica Alba, Rachel Weisz, Marcia Cross, Christina Aguilera, Adam Sander, Julia Roberts- Danny Moder, Matt Damon, Britney Spears, Geena Davis, Ming-Na, Courteney Cox, Pete Sampras and Billy Baldwin Angalina Jolie- Brad Pitt, Tom Cruise- Kate Holmes, Jennifer Garner- Ben Afleck, Jenifer Lopez- Mark Antony, Reese Witherspoon’a kadar dünyaca ünlü star anne ve babalar, çocuklarının ayak sağlığını düşünerek Pediped™ ayakkabıları tercih ediyor.

Okul çağına gelen çocukalrınıza rahatça satın alabileceğiniz Charlie koleksiyona, www.pedipedturkey.com adresinden internet yoluyla da sahip olabilirisiniz. Ayrıca; bebkleriniz için bu çok özel koleksiyondan bir modele sahip olmak isteynlere Tüm Joker, Kapbula Bebek, Kids Walk Caddebostan, Jujube İstinye Park, Karamela Karum Ankara, mağazalarına geç kalmadan uğramalarını tavsiye ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT