Penelope ClimaBalance Yorgan ile Anneniz Gençleşerek Uyansın...

Alışveriş Alışveriş Penelope ClimaBalance Yorgan ile Anneniz Gençleşerek Uyansın...

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Penelope ClimaBalance

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 10, 2009
PENELOPE CLIMABALANCE YORGAN İLE ANNENİZ GENÇLEŞEREK UYANSIN!
Anneler Günü’nde doğal klima etkili PENELOPE ClimaBalance yorganlarla anneniz inanılmaz bir konfor hissi yaşarken, güne yeniden doğmuş gibi zinde ve canlı başlayacak… PENELOPE ClimaBalance sistemi, rahatlama hissini artırırken kasların da yenilenmesini sağlıyor.

Annenizin güne daha zinde ve yenilenmiş olarak başlamasını istemez misiniz? Kaz tüyü uyku ürünlerinin en köklü markası PENELOPE, Anneler Günü’nde anneniz için en özel hediyelere dönüşüyor. Üzerindeki hava kontrol hattı ile derin ve sağlıklı bir uyku sağlayan PENELOPE ClimaBalance yorganlar, doğal bir klima etkisi yaparak, ısınıp yükselen havayı yataktan atıyor ve soğuk havanın içeri girmesini engelleniyor. Benzersiz bir uyku konforu sunan PENELOPE ClimaBalance yorganlar ile yumuşaklığı, sıcaklığı ve tabii ki doğal uykuyu annenize hediye edebileceksiniz.

Tek ve çift kişilik seçenekleri bulunan, kaz tüyü PENELOPE ClimaBalance yorganlar sayesinde Anti-Aging ve yenilenme, anneniz uyurken bile devam edecek. Annenizin bünyesi dinçleşirken, O’na eşsiz uyku konforunu hediye edeceksiniz. Sıcakların arttığı bugünlerde de PENELOPE Climabalance yorganlar, nemi annenizin vücudundan hızlıca atmasında ve organizmasının yenilenmesinde yardımcı olacak. Yeniden doğmuş hissi yaşatacak.

Doğal klima etkili PENELOPE ClimaBalance yorganlar, derin bir uyku uyumanın ve uyku kalitesini maksimum seviyeye çıkarmanın da anahtarını veriyor… PENELOPE ClimaBalance yorganlar, vücut ısısıyla uyumlu özellikleri sayesinde diğer uyku ürünlerine göre üç kat daha fazla havalandırma etkisine sahip. Son derece kuru ve nemsiz uyku ortamları yaratan kaz tüyü PENELOPE ClimaBalance yorganlar, özellikle uyku esnasında terleyen anneler için en ideal hediye…

Doğal uykuyu kaz tüyünün hafif, yumuşak ve esnek dokusunda yaşatan PENELOPE ClimaBalance yorganlar Kervan, Özdilek, Home Sweet Home ve PENELOPE bayilerinde satışa sunuluyor. Bir MAYA TEKSTİL markası olan PENELOPE’nin diğer ürünleri hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT