Penelope Medicomfort Yastık Belinizi Destekliyor

Alışveriş Alışveriş Penelope Medicomfort Yastık Belinizi Destekliyor

Tarihler: 22 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 22 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Penelope

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2009 ~ Ağu 22, 2009
PENELOPE MEDICOMFORT YASTIK BELİNİZİ DESTEKLİYOR
Yüzyılın en büyük sorunlarından bel ve sırt ağrıları ya aniden ya da süreç içinde meydana geliyor. PENELOPE, günlük yoğunluğun tetiklediği ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bu ağrılara MediComfort yastık ile engel oluyor.

Gün boyu oturarak mı çalışıyorsunuz? Ya da günün her anı direksiyonun başında araba mı kullanıyorsunuz? Bu durumda bel bölgenizde ağrı ve günlerce süren tutulmalar yaşıyor olabilirsiniz. Peki, bu sıkıntılardan kurtulmak için bir yastıktan destek almayı düşündünüz mü? PENELOPE, vücudun anatomik yapısına uyum gösteren MediComfort yastığını, günü ağrısız ve rahat geçirmek isteyen herkes için üretti.

Gündelik yaşamın hareketliliği bel ve sırt bölgesinde ister istemez ağrılara sebep olur. PENELOPE’nin vücudun anatomik yapısına uyumlu MediComfort yastıkları özellikle bel ve sırt bölgesi için tasarlanmış çok özel bir ürün. PENELOPE markalı MediComfort medikal yastık, vücudun anatomik yapısına uyum sağlama özelliği ile rahatlık hissi veriyor. Bel boşluğunu tam olarak dolduran MediComfort, bel bölgesini sağdan ve soldan kavrayarak omurganın düz bir çizgide kalmasını sağlıyor. Evde, ofiste ve arabada rahatlıkla kullanılabilen yastık, bele destek sağlama özelliği ile bel problemi yaşamanızı engelliyor.

Kronik ağrıları önleyerek vücudu dinlendiren, bel ve sırt kısmını serbest bırakarak vücuda rahatlık hissi veren MediComfort yastığın fiyatı bir süreliğine 32.50 TL yerine 25.50 TL olarak satışa sunuluyor.

PENELOPE markalı MediComfort yastık, ülkemizde, yüksek kalite ve teknolojide uyku ürünleri üreterek, ‘Uyku Kültürü’ bilincini oluşturmada büyük rol oynayan MAYA TEKSTİL tarafından üretiliyor. MediComfort yastık ve firmanın satışa sunduğu üstün kalitedeki diğer uyku ürünleri hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT