Penelope`nin 15. Yılına Özel Dryman`den % 30 İndirim

Alışveriş Alışveriş Penelope`nin 15. Yılına Özel Dryman`den % 30 İndirim

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 04 Aralık 2008 Perşembe

Firma: PENELOPE

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 4, 2008
Rahat ve doğal bir uyku için PENELOPE kaz tüyü ürünler, yıllardır sizinle…
PENELOPE’NİN 15. YILINA ÖZEL DRYMAN’DEN %30 İNDİRİM
Kaz tüyü yastık ve yorganın lider markası PENELOPE, 15. Yılında, ürünlerinin ömrüne ömür katacak bir kampanyaya imza atıyor. Tüm PENELOPE ürünleri, bir yıl süresince, kuru temizlemede kalitenin ismi DRYMAN’de, %30 indirimle temizlenecek.

Uyku kültürüne öncülük eden MAYA TEKSTİL, en köklü markası olan PENELOPE’nin 15. yılını özel bir kampanyayla kutluyor. Uykuda konforu arayanların yıllardır beğeniyle kullandığı PENELOPE kaz tüyü yastık, yorgan ve uyku pedleri, artık DRYMAN güvencesiyle kuru temizleme işleminden geçiriliyor. Üstelik tüm PENELOPE kaz tüyü ürünlerine %30 indirim avantajıyla. Unutmayın bu kampanya sadece PENELOPE’nin 15. yılına özel ve sadece DRYMAN’lerde.

“1 saatte kaliteli kuru temizleme” sloganıyla Türkiye’nin ilk ve lider mağazalar zincirini oluşturan DRYMAN kalite, hız, uygun fiyat ve güveni bir arada yaşatıyor. Kaz tüyü ürünleri uyku kültürüne kazandırarak tam 15 yıldır uykuya konfor katan PENELOPE ile alanında lider DRYMAN, ortak bir kampanyaya imza atıyor. DRYMAN, kaz tüyü ürünlerin ilk günkü hafifliğini, yumuşaklığını, esnekliğini, doğallığını, kısaca kalitesini yıllarca yaşatmanın garantisini veriyor. PENELOPE’nin 15. yılına özel tüm PENELOPE kaz tüyü yastık, yorgan ve uyku pedleri %30 indirim avantajıyla DRYMAN’de güvenle temizleniyor.

Uykuya katılan değerin adı: Kaz tüyü
Yaşamın üçte birlik bölümünü kapsayan sağlıklı bir uyku, yorulan vücudu yeni güne hazırlamak açısından büyük önem taşıyor. Dünyanın en hafif dolgu malzemesi olan kaz tüyü, yumuşaklığı ve esnekliği ile uyku sürelerini daha verimli kılıyor. PENELOPE marka kaz tüyü ürünlerin doğal yapısı vücut ısısının uyku süresince dengelenmesini sağlıyor. Kaz tüyünün “hydroscopic” özelliği, vücudun uyku süresince ısınırken, aynı zamanda terlemesini engelliyor. Uygun sıcaklık ve iklim ortamları sağlayan kaz tüyü ürünler hijyeni de beraberinde getiriyor. Hiçbir doğal dolgu malzemesinde rastlanmayan +38 dereceden -40 dereceye kadar iklim koşullarına dayanıklı olması ise kaz tüyünün en sıra dışı özellikleri arasında yer alıyor. Son derece estetik olan kaz tüyü ürünler, hareket kolaylığı sağlaması nedeniyle de yastık ve yorgan seçiminde öncelikle tercih ediliyor.

Kaz Tüyü Yastık, Yorgan ve Uyku Pedi Bakımı
PENELOPE marka kaz tüyü ürünleri uzun ömürleriyle dikkat çekiyor. PENELOPE yastık, yorgan ve uyku pedlerini 15–20 yıl boyunca ilk günkü kalitesinde kullanabilmek için birkaç püf noktaya dikkat etmek gerekiyor. Nedir bunlar? Ürünlere koruyucu bir kılıf geçirerek, downproof (tüy geçirmez) dış yüzeyin zarar görmesi engellenebilir. İç dolgusunun gevşemesi ve yeniden kabararak nemden arındırılması için haftada minimum bir defa ürünler havalandırılmalı. Özel kumaşlar için değişik şartlar gerekebilir. Bu sebepten etiket üzerinde belirtilen talimatlara uyulmalıdır. Ürün çok fazla kirlenmeden kuru temizleme yapılması gerekir. Bu nokta çok önemli. Yorgan, yastık ve uyku pedinizi mutlaka güvendiğiniz kuru temizlemeciye götürünüz. MAYA TEKSTİL’in DRYMAN işbirliğinde düzenlediği kampanya hakkında daha fazla bilgi 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT