Penelope’den bir yastıkla Aşkınızı alevlendirin

Alışveriş Alışveriş Penelope’den bir yastıkla Aşkınızı alevlendirin

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Maya Tekstil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
PENELOPE’den bir yastıkla Aşkınızı alevlendirin
AŞK İKİZ OLMAKTIR: PENELOPE TWIN YASTIK

Sevdiğinize kaz tüyü doğallığı ve yumuşaklığında Twin yastık hediye edin, uyku kalitesini ikiye katlayın. İç içe iki yastık özelliği ile Twin, sevdiğinizin en temel ihtiyaçlarından uykuyu maksimum düzeyde sağlıyor. Kaz tüyünün esneklik ve yumuşaklığını bir arada bulunduran Twin yastıkla sevgilinizi büyüleyin.

Bir yastık sizin için ne anlam ifade ediyor? Güzel bir uyku, tatlı rüyalar… Sevdiğinden uzakta geçirilecek geceler için de, onun yastığına sarılarak uyumanın mutluluğu… Hem huzuru, hem de yakıcı bir aşkı… Ruh ikiziniz için yanında olmadığınız zamanlarda sizi hatırlatacak daha iyi bir hediye alternatifi olamaz. Sevdiğiniz için PENELOPE Twin yastık, iç içe iki yastık özelliği ile kaz tüyünün eşsiz özelliklerini hem içinde, hem de dışında yaşatıyor.

Kaz tüyü yastık ve yorganın en köklü markası PENELOPE’nin Twin yastıkları doğallığı, hafifliği, esnekliği ve ortopedik özellikleriyle kalıpların dışına çıkıyor. İç içe iki yastık olarak tasarlanan Twin yastık YÜKSEK ve DOLGUN yastık sevenler için uykuya yeni bir tarif getiriyor. İç bölümünün bir kısmı, çeperinin ise neredeyse tamamı gıdık tüyü ile donatılmış Twin yastık, ipeksi yumuşaklıkla esnekliği bir arada yaşatıyor. Üstelik sadece uyurken değil, kitap okurken veya televizyon seyrederken de Twin yastık, başa ve boyna destek sağlıyor.

Ülkemizde uyku kültürünün gelişmesine öncülük eden MAYA TEKSTİL’in PENELOPE Twin yastıkları, Kervan, Boyner, Özdilek ve PENELOPE bayilerinde satışa sunuluyor. Talimatlara uyulduğunda şeklini yıllarca koruyarak güvenle kullanılan Twin yastık, 15–20 yıllık kullanım ömrü ile de çok ekonomik. PENELOPE Twin yastığı ilk günkü kalitesinde kullanabilmek için, “PENELOPE’nin 15. yılına özel Dryman’den %30 indirim” hakkınızı kullanmayı unutmayın. Twin yastık ve diğer PENELOPE ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve en yakın bayileri öğrenmek için www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir veya 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT