Penti İle Işığını Göster

Alışveriş Alışveriş Penti İle Işığını Göster

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 02 Ocak 2009 Cuma

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Oca 2, 2009

PENTİ İLE IŞIĞINI GÖSTER

Moda dünyasında,hayattaki duruşlarında kadınlara yön veren ve öncülük eden Penti yarattığı koleksiyonlarla kadının iç dünyasına sesleniyor. Her kadının kendisini ifade etmek isteği, kendi ışığını yansıtması için cesaretlendiriyor.

Penti 2008/2009 Sonbahar-Kış koleksiyonu renk, desen ve kumaş zenginliğiyle kadının çok yönlü, çok yüzlü olmasını, kendi içini yansıtmasını, kendini cesurca ortaya koymasını sağlıyor.

30’ların gösterişli yıllarından, saten uzun elbiselerinden ve ışıltılı dünyasından ilham alan Glamour Temasından Peyote. Sezonun trend dokularından simin yoğun olarak kullanıldığı iddialı bir model olan Peyote, basic elbiseleri bile hareketlendirmek ve gözalıcı bir şıklığı kavuşmak için ideal bir seçim. Sıra dışı olmak isteyenler için klasik renklerin yanı sıra pembe ve gri renkleri de mevcut. Yine Glamour Temasından Lime, bilekteki zarif taş baskısıyla gece kıyafetlerinize ayrı bir şıklık katacak.
60`lı yılların sonuna kadar arkadan dikişli olarak üretilen naylon çoraplar bu sezon Nostalji olarak tekrar karşımıza çıkıyor. Yüzyıllardır kadınların vazgeçemediği klasik tarzı ve ipeksi görüntüsüyle Nostalji hem gündüz hem gece kıyafetleriyle kendinden emin, şık ve klasik bir kadın tarzını yansıtıyor.

Ütopik bir tema olan, her boyda ve şekilde kullanılan çiçek ve yaprak desenlerinden oluşan Bohemian temasından Jewel ile sofistike bir tarzı yakalıyabilirsiniz. Jewel çiçek desenli file çorabın siyah rengini kırmızılarla kombine edebilirsiniz, daha iddialı olanlar için ise jean rengini tavsiye ediyor.

Penti dış giyiminin yanısıra iç giyimine de özen gösterenlere yılbaşı için siyah ve kırmızı renklerde özel bir koleksiyon hazırladı.Koleksiyonda sütyen, slip, string, jartiyer ve jartiyer çorabı bulunuyor. Sütyenleri ister askısız, ister kendi askısı ile ya da özel olarak üretilen dantel askısı ile boyundan bağlayabilirsiniz. Koleksiyonda bulunan bu ürünleri isteğinize gore kombine edebiliyorsunuz.

İstanbul’daki Penti Mağazaları: Akmerkez, Capacity, Maltepe Carrefour, İstinye Park, Nautilus, Nişantaşı, Teşvikiye, Fatih, Optimum AVM Outlet

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT