Penti Mayo ile Bu Yaz Plajlar Alt Üst Olacak !!

Alışveriş Alışveriş Penti Mayo ile Bu Yaz Plajlar Alt Üst Olacak !!

Tarihler: 30 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Penti Mayo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2011 ~ Haz 30, 2011

Penti tasarımlarındaki canlı renkleri, her bedene uygun modelleri ve karıştır & yakıştır temasıyla plajları fethetmeye hazırlanıyor! Özgün, şık ve rahat koleksiyonu ile plaj modasını Penti Mayo ile yakalayacaksınız !

Ayrı ayrı satılan bikini altları ve üstlerinden oluşan plaj koleksiyonu, kullanıcıya birçok kombinasyon yapma şansı tanıyor. Alt ve üst bedeni farklı kullanan kadınlar için ya da düz ve desenli kombinasyonu yapanlar için çok ideal.

Penti 145 parçadan oluşan “2011 Plaj koleksiyonu” basic ve fashion diye iki ayrı gruptan oluşturdu. Basic grubunda 9 ayrı canlı renkten oluşan düz modeller, straplez modelinin cok farklı yorumları, hem küçük göğüs hem büyük göğüs için üstler, ince kenardan kalın kenara ve şorta kadar her vücut tipine hitap eden altlar mevcut. Fashion grupta ise fırfırlar ön planda. Gökkuşağı renklerinde desenliler alt ve üst ayrı satıldığı icin basiclerle cok rahat kombinlenebiliyor.

Penti’nin geçen yıl koleksiyonuna eklediği “Korse mayo” grubu ise bu yaz renklendi. Giyeni 1 beden küçülten “Korse mayolar” fit gözükmek isteyenler için ideal!

Penti Mayo Çocukları da Unutmadı !

Boncuk, kurdele ve fisto detayları ile süslü olan “çocuk bikinileri” ise tüm kız çoçuklarının dikkatini çekecek. Üstelik anne kız birlikte giyebilecekleri leopar desenli takımlarda mevcut.

Ayrıca plaj grubunda 3 alana %25 indirim kampanyası uygulanıyor.

Yazın ışıltısını üzerinizde taşımak istiyorsanız Penti Mayo 2011 Yaz Koleksiyonunu görmeden yaza başlamayın !

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT