Pepsi Max İçenler Maksimum Kazanıyor!

Alışveriş Alışveriş Pepsi Max İçenler Maksimum Kazanıyor!

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 12 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: Pepsi Max

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 12, 2008
Pepsi Max İçenler Maksimum Kazanıyor!

Hiç şeker almadan, kendini sınırlamadan, maksimum kola tadına ulaşmak isteyenlerin içeceği Pepsi Max’in çılgın kampanyası başlıyor.
1 Aralık 2007 – 15 Ocak 2008 tarihleri arasında geçerli olan kampanya süresince Pepsi Max içen herkes kazanıyor. Tüm Pepsi Max kutularındaki açma halkalarının ya da şifreli 1 litre kapaklarının altındaki kodu www.pepsimax.com.tr giren ya da Turkcell 2829’a gönderen herkes anında 5 ya da 10 kontör kazanıyor!

Bu kampanyada boş yok! Bir çok promosyon "kazanma şansı" derken Pepsi Max; maksimum tavrını ortaya koyuyor ve "boş yok" diyor! Pepsi Max içenler her kapakta kazanacak ve maksimum konuşacak.

Pepsi Max şekersiz ama tatsız değil. Maksimum kola tadıyla Pepsi Max, tatlandırıcı tadına sahip light içeceklerden farklılaşıyor; hiç şeker almadan ve kendini sınırlamadan maksimum tada ulaşmak isteyenlere hitap ediyor.

Pepsi Max şekersiz maksimum tat…


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT