Pepsi’yle Hem Konuşma Hem İnternet Keyfi Cepte

Alışveriş Alışveriş Pepsi’yle Hem Konuşma Hem İnternet Keyfi Cepte

Tarihler: 15 Mart 2011 Salı ~ 15 Haziran 2011 Çarşamba

Firma: Pepsi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2011 ~ Haz 15, 2011

Pepsi’nin bahar kampanyası ile tüm Turkcell ve Avea’lılar her kapakta günlük 60 dakika konuşma kazanıyor. Her kapakta 60 dakika konuşmanın yanında günlük 100 MB’lık cepten internet paketi de Pepsi kapaklarında olacak.

Pepsi’nin 15 Mart – 15 Haziran tarihleri arasında düzenlediği dev bahar kampanyasıyla, günlük 60 dakika konuşmanın yanında, yine tüm gün internet keyfi Pepsi kapaklarında olacak. Tüm Pepsi pet ürünlerinin kapaklarından çıkan şifrelerle kampanyaya katılan tüm Turkcell ve Avealılar, Pepsi’nin bu inanılmaz kampanyasından yararlanabilecek.

Pepsi pet ürünlerinin kapaklarından çıkan şifreleri Tukcell ve Avea’dan 5757’ye mesaj atarak gün boyunca hem doyasıya sevdiklerinizle konuşacak, hem de cepten günlük 100MB internet keyfini yaşayacaksınız. 100 MB’lık günlük internet paketiyle cep telefonunuzdan neler mi yapılır? Örneğin 400-600 mobil oyun indirebilir, 300-400 video izleyebilir ya da 2800 gazete sayfası okuyabilirsiniz.

Çevrem geniş diyorsanız 10-15 bin posta alıp gönderebilirsiniz. Ya da 5.000 resim indirebilirsiniz. Pepsi her gün herkese kazandırıyor, üstelik hiç bir Pepsi kapağında boş yok. Üstelik 330 ml’lık kutu Pepsi’lerin de açma halkalarının altındaki şifrelerle bütün gün 100 SMS ve 100 MB’lık cepten internet kullanımı sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT