Perre-Anatolian Puzzle Hobiseverlere Baharı Getirdi!

Alışveriş Alışveriş Perre-Anatolian Puzzle Hobiseverlere Baharı Getirdi!

Tarihler: 22 Mayıs 2012 Salı ~ 22 Temmuz 2012 Pazar

Firma: Perre-Anatolian

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2012 ~ Tem 22, 2012

Perre-Anatolian Puzzle, baharı yansıtan rengarenk tabloları puzzle’a uyarlayarak hobiseverler için satışa sundu. Fiyatların 19 ile 54 TL arasında değiştiği özel puzzle ‘Bahar Koleksiyonu’na D&R, Toyzz Shop, Özdilek, Panel Kırtasiye, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri’yle hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet siteleri ve www.anatolian.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Perre-Anatolian Puzzle, ünlü tablolarla puzzle koleksiyonunu yenileyerek hobiseverlere baharı getirdi. Başta ‘Toscana Gelincikleri’, ‘Bahar Faslı’, ‘Çiçekli Pencere’ adlı tablolar olmak üzere çok sayıda tablo alternatifinden oluşan özel puzzle ‘Bahar Koleksiyonu’nda fiyatlar 19 ile 54 TL arasında değişiyor. Puzzle ‘Bahar Koleksiyonu’ hem hobiseverler hem de farklı hediye arayışında olanlar için ideal bir seçim…

600 çeşit puzzle’ı satışa sunuyor
Türkiye’de Sunsout ve Heye markalarının da aralarında bulunduğu 600 çeşit puzzle ve kutu oyunu alternatifini satışa sunan Perre-Anatolian Puzzle’ın tüm çeşitlerini D&R, Toyzz Shop, Özdilek, Panel Kırtasiye, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri’yle, www.anatolian.com.tr, hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet sitelerinde bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT