Peter Pan`la Maceraya Devam

Alışveriş Alışveriş Peter Pan`la Maceraya Devam

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
100 yıl sonra ikinci “Peter Pan” kitabı yayımlanıyor
PETER PAN’LA MECARAYA DEVAM!
İş Bankası Kültür Yayınları, ilk kitabın yayımlanışından 100 yıl sonra ikinci Peter Pan kitabını, Türkiye’de tüm dünyayla aynı tarihte okuyucularla buluşturuyor.

Yüzlerce yazarın katıldığı bir yarışmanın sonucunda seçilen “Peter Pan Define Avında” adlı ikinci kitap 5 Ekim tarihinde okurların beğenisine sunulacak.

Çocuk-büyük herkesin zihninde özel bir yeri ve çağrışımı bulunan “Peter Pan” maceraya devam ediyor… İş Bankası Kültür Yayınları bu kez bir klasiği dünyadaki 34 yayınevi ile birlikte yayımlıyor. Peter Pan, yayınlanışının üzerinden tam 100 yıl sonra yeni macerasıyla aramıza katılıyor.

James Matthew Barrie tarafından yazılan “Peter Pan”, önce bir oyundu, sonra kitap oldu. Peter Pan, 20. yüzyılın ilk yıllarında James Matthew Barrie’yi birdenbire Britanya’nın en çok kazanan yazarı yaptı.

Barrie 1929’da Peter Pan üzerindeki tüm haklarını bir çocuk hastanesine (Great Ormond Street Hospital for Sick Children) devretti. Bu, Peter Pan adlı kitabı satın alan herkesin, Barrie yerine hastaneyi daha varlıklı kılması demekti. Geçen yıllar, bunun, Barrie’nin asla hayal edemeyeceği kadar değerli bir armağan olduğunu gösterdi.

Great Ormond Street Hospital, 2004 yılında Peter Pan kitabının devamının yazılmasına karar verdi ve dünyanın her yerinden isteyen her yazarın bu yarışmaya katılabileceği duyuruldu. Geraldine McCaughrean, düşündüğü serüvenin özeti ve örnek bir bölümü ile katıldığı bu yarışmayı kazandı. İş Bankası Kültür Yayınları tarafından Candan Baysan’ın özenli çevirisiyle dilimize kazandırılan “Peter Pan Define Avında” 5 Ekim’de okuyucuyla buluşuyor.

PETER PAN DEFİNE AVINDA
Geraldine McCaughrean
Çeviren: Candan Baysan
KDV Dahil Fiyatı: 14 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT