Peter Tanisman´dan Fantasia 1001 Gee

Alışveriş Alışveriş Peter Tanisman´dan Fantasia 1001 Gee

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Peter Tanisman

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Şub 14, 2011

Feminen görünümü ve çekici detaylarıyla sıra dışı bir hediye arayışında olanlara;

Çağlar boyunca aşkı kelimeler ile ifade edebilmek pek mümkün olmamıştır. Her erkeğin, sevgisini ifade tarzı değişse de pırlanta her daim sevgililerin imdadına yetişmiştir.

Erkekler bu Sevgililer Günü’nde aşkın asaleti ile pırlantanın zarafetini birleştiren Carrousel Fantasia 1001 Gece ile kadınların başını döndürecek.

Yüksek saatçilikte kendi tarzını yaratan Peter Tanisman’ın, tasarımındaki estetik açısından, ustalık sınırlarını zorlayan Carrousel Fantasia 1001 Gece modelinde hayranlık yaratan detaylar dikkat çekiyor.

Kadranında yer alan raylar içinde hareket eden 0.63 karatlık 48 adet pırlanta ile taçlandırılan Carrousel Fantasia 1001 Gece, kasasında 4.04 karatlık 435, silindirinde 2.40 karatlık 240 ve tokasında 1.64 karatlık 178 adet pırlantasıyla kadın ihtişamına yakışır bir görünüme sahip.

Peter Tanisman markasının en etkileyici modeli olan Carrousel Fantasia 1001 Gece, detaylara gösterilen özen ve göz kamaştıran büyüsüyle kullanıcısında saate dokunma hissi uyandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT