Petra’dan Yepyeni Yüz Bakım Ürünleri

Alışveriş Alışveriş Petra’dan Yepyeni Yüz Bakım Ürünleri

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Petra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ May 27, 2012

En iyileri bir çatı altında toplayan Petra, Biorichi markalı yeni yüz bakım ürünlerini Adam & Eve Hotel Antalya’da düzenlenen lansman toplantısıyla tanıttı. Petra’nın yeni ürünleri olan Alkolsüz Doğal Yüz Toniği ve Doğal Makyaj Temizleme Sütü, doğal ve zengin içerikleri ile sağlıklı ve canlı bir cilt isteyenlere ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor.

Türkiye’de doğrudan pazarlama sektörünün ilk ve en önemli temsilcileri arasında bulunan Petra, doğaya saygılı ve yenilikçi özellikler taşıyan ürünlerle portföyünü genişletmeyi sürdürüyor. Petra’nın ürün portföyüne katılan Biorichi markalı iki yeni yüz bakım ürünü, Alkolsüz Doğal Yüz Toniği ve Doğal Makyaj Temizleme Sütü, sağlıklı ve canlı bir cilt isteyenlere ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor.

Doğal gülsuyu ile mükemmel arındırma ve bakım

Biorichi Alkolsüz Doğal Yüz Toniği, başta şehir hayatının olumsuz etkileri olmak üzere pek çok etkenin yüzde neden olduğu sorunları ortadan kaldırarak, arındırma ve bakım sağlıyor. %97 oranındaki doğal içeriğiyle cildin en yakın dostu olmaya aday Biorichi Alkolsüz Doğal Yüz Toniği, doğal gülsuyu ve bitki özleri sayesinde ciltteki fazla sebum (yağ bezlerinin meydana getirdiği salgı) ve ölü hücreleri temizleyerek gözeneklerin tıkanmasını önlemeye yardımcı oluyor.

Tıkanmış gözeneklere nüfuz ederek cildi derinlemesine temizleyen Biorichi Alkolsüz Doğal Yüz Toniği, cildin günlük temizliği ve bakımı için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Yüzü arındırırken canlandıran ve hissedilir derecede rahatlatan bir etki bırakan, dermatolojik olarak test edilen ürün, tüm cilt tiplerinde sorunsuz olarak kullanılabiliyor.

Alkolsüz ve doğal içerik

Hiçbir şekilde cildi kurutmayan ve tahriş etmeyen Biorichi Alkolsüz Doğal Yüz Toniği’nin içeriğinde doğal gülsuyu, papatya, biberiye, at kestanesi ve ‘öküzgözü’ olarak da bilinen arnika bulunuyor. Tazelik ve ferahlık veren doğal gülsuyu, ciltteki fazla yağı ve kiri temizlerken cilde parlaklık ve nem kazandırıyor; akneleri engellemeye yardımcı olurken, cildi sıkılaştırıyor. Yüz ve cilt güzelliği için en önemli bitkiler arasında yer alan papatya cildi diri tutarken, antiseptik özelliğiyle iltihap giderici etki gösteriyor. Biberiye cilde esneklik ve sıkılık verirken aynı zamanda cildi temizliyor ve yumuşatıyor. At kestanesi cildi pürüzsüzleştirip güneş lekelerini önlemeye yardımcı olurken; arnika ise cildi rahatlatıp yatıştırıyor ve yumuşatıyor. (150 ml – 24 TL)

Makyaj kalıntılarına elveda

Biorichi Doğal Makyaj Temizleme Sütü, cildi hiçbir makyaj kalıntısı bırakmayacak şekilde temizlerken, aynı zamanda cildi besliyor ve canlandırıyor. %95 oranında doğal içeriği ile yüz ve göz makyajını cildi tahriş etmeden, son derece hassas ve etkili bir şekilde temizleyen ürün, göz yakmadığı için göz çevresinde de kullanılabiliyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan ve dermatolojik olarak test edilen Biorichi Doğal Makyaj Temizleme Sütü, içeriğindeki doğal yağlar sayesinde kirpikleri de besliyor.

Cildin doğal lipit yapısına uyumlu olan ve doğal nemi koruyan Biorichi Doğal Makyaj Temizleme Sütü’nün içeriğinde arnika, biberiye, at kestanesi ve olus yağı bulunuyor. Arnika cildi rahatlatıp yatıştırır ve yumuşatırken; antiseptik özelliğiyle akneleri engellemeye yardımcı olan biberiye, cilde esneklik ve sıkılık kazandırdığı gibi cildi hem temizliyor hem de yumuşatıyor. At kestanesi pürüzsüz ve güneş lekelerinin olmadığı bir cilt sağlarken, cildin doğal lipit yapısı ile benzerlik gösteren ve en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilen olus yağı, yoğun bakım yaparak nemlendirici etki gösteriyor. (150 ml – 24 TL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT