Petza.com.tr’deki Evcil Kedi ve Köpek Kıyafetleri Modanın Nabzını Tutuyor

Alışveriş Alışveriş Petza.com.tr’deki Evcil Kedi ve Köpek Kıyafetleri Modanın Nabzını Tutuyor

Tarihler: 16 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 16 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Petza.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2011 ~ Haz 16, 2011

Evcil köpeklerin ve kedilerin ihtiyaçlarına yönelik; eğlenceli, kullanışlı, hayatlarını kolaylaştıran, güncel ve ulaşılabilir ürünler sunan Türkiye’nin en geniş kapsamlı kedi ve köpek ürünü alışveriş sitesi www.petza.com.tr’nin 2011 İlkbahar Yaz Kıyafet koleksiyonu modanın nabzını tutuyor.

Evcil kedi ve köpekler için özel olarak tasarlanan petza.com.tr 2011 İlkbahar Yaz Kıyafet koleksiyonu, en yakın dostlarınızın da modayı takip etmesine olanak veriyor.

Koleksiyonda küçük ırk köpekler için hazırlanan farklı ve cool desenlerdeki t/shirtlerden, büyük ırklar için tasarlanan takımlara ve kedilerinizin de şık olması için tercih edeceğiniz renkli ürünlere ve aksesuarlara kadar geniş bir ürün yelpazesini petza.com.tr on-line alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

Spor tarzı benimseyen küçük ırk köpekler için beğeninize sunulan sezonun modası “Marine” temalı etekli elbise koleksiyonunda ön plana çıkarken, şıklık yarışında olan dostunuz içinse beyaz üzerine siyah şeritlerle hazırlanan ve kurdele ile tamamlanan elbiseyi seçebilirsiniz.

Evcil kedi ve köpeklerin sağlıklarını ön planda tutan markanın, dünya modasını takip eden ve kaliteli ürünlerini içeren ürünlerini, kredi kartı, banka havalesi ve kapıda ödeme gibi farklı seçenekler ile www.petza.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT