Peyman’dan Yepyeni Bir Lezzet Ailesi: Dorleo Mix

Alışveriş Alışveriş Peyman’dan Yepyeni Bir Lezzet Ailesi: Dorleo Mix

Tarihler: 08 Aralık 2009 Salı ~ 08 Aralık 2009 Salı

Firma: Peyman

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ara 8, 2009 ~ Ara 8, 2009

Kuruyemiş sektörünün öncü ve lider firmalarından Peyman, farklı lezzetleri bir araya getirerek oluşturduğu yeni kuruyemiş ailesi ‘‘Dorleo Mix’’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. 3 farklı karışımdan oluşan ‘‘Dorleo Mix’’ ailesinin yeni üyeleri Asorti Mix, Natura Mix ve Tropicana Mix kuruyemiş severlerin yeni gözdesi olacak.

İç Antep fıstığı, iç tatlı badem, kaju fıstığı ve iç fındıktan oluşan Asorti Mix, kuruyemişte klasik ve zengin tatları bir arada bulmak isteyenler için ideal uyumu yakalayan bir lezzet karışımı oluşturuyor. Çiğ iç fındık, çiğ iç badem, çiğ pikan cevizi, kuru incir, kuru üzüm ve gün kurusu kayısının oluşturduğu Natura Mix, doğal ve sağlıklı yaşamı benimseyenlerin vazgeçemeyecekleri bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Pikan cevizi, Brezilya fındığı, makademya fındığı ve kaju fıstığı gibi tropik tatların bir araya getirilmesiyle oluşturulan Tropicana Mix ise kısa sürede kendi tutkunlarını yaratacak kadar heyecan verici bir ürün olarak öne çıkıyor.

Peyman’ın, yenilikçi misyonu ve kuruyemiş sektöründeki 50 yıllık birikimin güvencesi ile farklı damak zevklerine uygun lezzetleri bir araya getirerek oluşturduğu Dorleo Mix ailesinde, kuruyemişin en lezzetli ve özel çeşitleri bir arada sunuluyor. Lezzet açısından en iyi uyumu yakalayan Dorleo Mix’ler, kuruyemişte yeni ve farklı tatları arayanların tercihi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

natura mix e lafım yok pazarlama sıfır hatta rezalet nerelerde aradım yok bulsam yicezzz toptancılara kadar arattım ama yok bu işe bir çözüm bulunnnn
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT