Philips Avance ile Bahara Bomba Gibi Bir Başlangıç Yapın

Alışveriş Alışveriş Philips Avance ile Bahara Bomba Gibi Bir Başlangıç Yapın

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

Philips AVANCE, bahar aylarını sağlıklı ve zinde karşılamak isteyenlere taptaze fikirler sunuyor. Güne Philips AVANCE ile sıkılmış taze meyve ve sebze sularıyla başlayanlar, bağışıklık sistemlerini güçlendirip hastalıklara karşı direnç sağlıyor.

Kış mevsimini yavaş yavaş geride bırakıp ilkbaharı karşılayacağımız bu günlerde, hava değişikliklerinden ötürü oluşabilecek grip ve soğuk algınlığını önlemek için vitamin kaynağı meyve sularının tüketilmesi büyük önem kazanıyor. Philips’in yüksek teknoloji ile geliştirdiği AVANCE katı meyve sıkacağıyla sıkılmış taze meyve ve sebze suları, sizi ve ailenizi hastalıklara karşı koruyor. Taze sıkılmış meyve ve sebze suları çocuklarınızın zihinlerini açıp öğrenmelerini hızlandırırken, hastalıklara karşı da dirençlerini artırıyor .

Philips AVANCE, sağlığına önem veren ve bahara bomba gibi bir giriş yapmak isteyenler için bağışıklık sistemini güçlendirecek, doğal ve sağlıklı meyve suyu karışımları elde etmeyi sağlıyor.

Öte yandan çocuklarınıza reddedemeyecekleri kadar lezzetli, günlük enerjilerine destek olacak kadar besleyici ve büyümeleri için ihtiyaçları olan besinleri alabilecekleri sağlıklı kokteyller hazırlamanız için işte Philips AVANCE’dan harika öneriler:

Güçlü bağışıklık sistemi için Turbo Kokteyl

Kış aylarının en büyük silahı C vitamini ve demir bakımından zengin olan bu kokteyl, bağırsakların temizlenmesine yardımcı olur ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Kırmızı kan hücrelerinin yenilenmesi ve kan basıncının düşürülmesi içinde mükemmel olan bu kokteyl, aynı zamanda böbrek sorunlarının giderilmesine yardımcı olur.

Malzemeler
¼ Ananas
½ Kereviz sapı
3 dilim salatalık
1 küçük avuç dolu ıspanak yaprağı
1 küçük parça soyulmuş limon ve portakal
2 elma
¼ avokado

Yapılışı
Philips AVANCE katı meyve sıkacağınıza elmaların birini koyun ve üstüne diğer malzemeleri ekleyin, en üste de diğer elmayı yerleştirin. Olgunlaşmış avokadonun etli kısmını buz ve meyve-sebze suları karışımıyla birlikte, buz kırabilen bir blender’a alın. 45 saniye boyunca iyice karıştırın. Bardağa alın ve tadını çıkarın

Çocuklarınızın güne enerji dolu başlamaları için Şampiyonların kahvaltısı<

Lezzet ve vitamin deposu bu kokteyl ile çocuklarınız güne enerji dolu başlayacak.

Malzemeler
2 Elma
3 Çilek
½ Muz
¼ Ananas
2 çorba kaşığı doğal yoğurt
1 küçük avuç dolusu organik müsli

Yapılışı
Ananas ve elmanın suyunu Philips AVANCE katı meyve sıkacağı ile çıkarın. Çilek, muz, doğal yoğurt ve müsliyi blender’a koyun, meyve suyunu ekleyin ve yumuşak bir görünüm elde edene kadar karıştırın

Yemek seçen afacanlar için Sebze İksiri
Bu kokteyl, çocuklara enerji dolu gerçek sebze suyu içtiğini fark ettirmeden, son derece besleyici sebze özsularını meyveyle karıştırarak içirmenin bir yolu. Sadece çocuğunuza içinde ne olduğunu söylemeyin...

Malzemeler
1 küçük çiğ pancar
2 elma (golden ya da benzeri)
¼ küçük ananas
1 kereviz sapı
1 küçük avuç dolusu ıspanak
2,5 cm uzunluğunda salatalık dilimi

Yapılışı
Yalnızca hepsini birden Philips AVANCE Katı Meyve Sıkacağı’na alıp suyunu çıkarın. Pancar iksirin kırmızı olmasını sağlayacaktır. Böylece çocuğunuza bunun bir çeşit çilek suyu olduğunu söyleyebilirsiniz. Ne de olsa bazen iyilik adına küçük beyaz yalan söylenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT