Philips Gogear Vibe ile Cepte Multimedya Keyfi

Alışveriş Alışveriş Philips Gogear Vibe ile Cepte Multimedya Keyfi

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

Ses ve görüntü sistemlerinin lider markalarından Philips, mini medya oynatıcılarıyla da müzikseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Philips’in şık, kompakt ve zengin özelliklerle donatılmış GoGear Vibe Serisi, eğlenceyi cebinde taşımayı sevenler için vazgeçilmez bir taşınabilir medya oynatıcısı.

Cepte kolayca taşınan; yumuşak ve pürüzsüz kaplamasıyla son derece sağlam bir donanıma sahip olan yeni Vibe, Philips FullSound teknolojisiyle güçlü bir ses performansına imza atıyor. FM radyo alıcılı SA3VBE04R modelinin de yer aldığı Philips GoGear Vibe Serisi, LikeMusic platformu sayesinde tek tıkla müzik keyfini arttırıyor. LikeMusic, kitaplığınızdaki şarkıları analiz ederek, müzikal özellikleri benzer şarkıları buluyor. Böylece birbirine uyumlu şarkılardan oluşan akıllı çalma listeleri oluşturulabiliyor.

25 saate kadar müzik, 5 saate kadar video oynatabilen Philips GoGear Vibe 4GB, 1,8 inç’lik tam renkli LCD ekrana sahip. MP3, WAV, WMA, FLAC, APE formatlarını destekleyen cihaz, video ve fotoğraf formatlarında ise slayt gösterisine de imkan tanıyan MP4, JPEG ve BMP desteğine sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT