Philips ile Yaza Formda Girin

Alışveriş Alışveriş Philips ile Yaza Formda Girin

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Yaz mevsimine girmeye hazırlandığımız bugünlerde Philips, sağlığına önem verenler ve yaza formda girmek isteyenler için Philips ALU ve Airfryer ile sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor.

Philips Airfryer ile En Lezzetli Yemekleri Hiç Yağsız Pişireceksiniz
Mutfaklarda yeni bir çığır açan teknolojisiyle diğer fritözleri emekliye ayıran Airfryer ile özlediğiniz lezzetlere yeniden kavuşacaksınız. Yağsız ve lezzetli kızartma devrimi yaratan bu teknoloji sayesinde fazla yağ içerdiği için uzak durduğunuz yemekleri keyifle yeme zevkine ulaşacaksınız.

Köfteden patates kızartmasına, börekten kumpire, balıktan güvece, ayva tatlısından brownieye ,kalorisi yüzünden yemeye çekindiğiniz pek çok lezzeti yağsız şekilde pişirme imkanı sunan Airfryer özellikle günümüzün yoğun ve hızlı temposunda formunu korumak isteyenler için ideal.

Sıcaklık kontrolü sayesinde pişireceğiniz yemekler için en uygun sıcaklığı; zaman ayarı ile en doğru süreyi seçmenizi sağlayan Airfryer’da aynı anda farklı yemekleri kızartmak için hazne ayracı da bulunuyor.

Entegre hava filtresi içeren Airfryer, aynı zamanda mutfakta istenmeyen yemek kokularını da önlüyor. Üstelik bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ve kablo sarıcısıyla hem temizleme hem de saklama kolaylığı sunuyor.

Philips’in yeni mucizesi ile en lezzetli yemekleri en kısa sürelerde yaparken hem formunuzu koruyacak hem de mutfakta harikalar yaratacaksınız.

Philips ALU ile Formda ve Selülitsiz Bir Yaz
Sağlığına önem veren, yaza sağlıklı ve fit bir şekilde hazırlanmak isteyen tüm bayanlar Philips ALU ile en doğal ve sağlıklı meyve suyu karışımlarını elde edecekler.

Özellikle mevsim değişikliğinden kaynaklı halsizlik ve yorgunluk hissinin kol gezdiği şu günlerde, doğal vitamin kaynağı meyve sularını tüketmek çok daha önem kazanıyor.Sağlığına önem veren ve yaz mevsimini enerji dolu karşılamak isteyenler için Philips ALU, en doğal ve sağlıklı meyve suyu karışımlarını elde etmeyi sağlıyor.

Philips’in yüksek teknolojisi ile geliştirdiği ALU katı meyve sıkacağı yaz mevsime sağlıklı bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Meyve ve sebzelerde bulunan ve vücut için faydalı olan tüm besinlerin son damlasına kadar suyunu çıkaran Philips ALU katı meyve sıkacağı, ihtiyaç duyulan tüm vitamin ve enerjiyi bir bardakta sunuyor.

Philips ALU katı meyve sıkacağının mikro gözenekli süzgeci ve 700W gücündeki motoru sayesinde yüzde 70 oranında daha fazla meyve suyu elde etmek mümkün. Geniş besleme haznesi sayesinde tek seferde 3 elmayı bile bütün bir şekilde sıkabilirken, önceden soyma, göbeğini çıkarma, çekirdek ayıklama veya dilimleme gibi işlemlere de gerek kalmıyor.

İki kademeli hız ayarına sahip çok yönlü motoru ile yumuşak meyvelerin yanı sıra sert meyveleri de işleyebilen Philips ALU, büyük posa kabı sayesinde temizlemeye gerek kalmadan tek seferde daha çok meyve sıkılmasını sağlıyor. Paslanmayan, parmak izi bırakmayan ve çizilmeyen alüminyum gövdesi şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT