Philips Livingcolors İle Işığınız Aşkınızı Yansıtsın

Alışveriş Alışveriş Philips Livingcolors İle Işığınız Aşkınızı Yansıtsın

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 10 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Şub 10, 2011

16 milyon farklı renk seçeneği ve yüzde 50 daha fazla ışık miktarı ile yeni armatürler içeren Philips LivingColors serisi, ışığının rengiyle aşkınızı anlatmanıza yardımcı oluyor.

Kendi stilini yaratmaktan hoşlananlar için tasarlanan LivingColors ile akşam yemeğinizi pembe bir ışıkla daha romantik bir hale getirebilir, soğuk kış günlerinde altın sarı ışıkla çok daha sıcak bir atmosfer sağlayabilirsiniz. LivingColors serisi ile renginizi modunuza göre ayarlayabilir, aşkınızın tadını çıkarabilirsiniz.

Yeni LivingColors Armatürler

İç mekanlarda şaşırtıcı efektler elde etmeyi sağlayan LivingColors, yüksekliği ve eğimi ayarlanabilen yeni armatürleri ile yerdeki, masadaki ya da raflardaki geleneksel yerlerinden kurtularak yepyeni alanlarda hayat buluyor. Ambiyans yaratırken sınırsız özgürlük sağlayan ürünler, duvarda, tavanda ya da ayaklı standı sayesinde oturma alanlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kullanıcıların yaşam ortamlarını kişiselleştirmesini kolaylaştıran bir fonksiyonellik ve esneklik dengesi gözetilerek geliştirilen yeni armatürler arasında kısa ve uzun lambader, bir duvar ve bir de tavan lambası bulunuyor.

Philips LivingColors armatür grubuna 350 TL – 450TL fiyat aralığında, ikinci nesil Livingcolors ürünlerine 290 TL’ye Philips shoplar, elektro marketler ve yetkili bayilerden sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT