Philips Soundbar ile Yer Sorunu Olmadan Sinema Keyfi

Alışveriş Alışveriş Philips Soundbar ile Yer Sorunu Olmadan Sinema Keyfi

Tarihler: 15 Şubat 2011 Salı ~ 15 Mart 2011 Salı

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2011 ~ Mar 15, 2011

Şık ve ince tasarımıyla küçük alanlarda bile mükemmel bir ses deneyimi sunan Philips SoundBar ile sinema atmosferini evinize taşıyın

Philips SoundBar ev sinema sistemi, Ambisound teknolojisi ile daha az hoparlörle çok kanallı surround ses sağlayarak, sinema salonundaymış etkisi uyandırırken kablo dağınıklığını da ortadan kaldırıyor. Philips SoundBar ev sinema sistemi, ses deneyimi, görüntü kalitesi ve teknolojik donanımıyla evinizin rahatlığında tek cihazda eksiksiz sinema deneyimi yaşatıyor.

Philips SoundBar ev sinema sistemi, Blu-ray Disk oynatma özelliği sayesinde ise ev eğlencesine tamamen yeni bir boyut kazandırıyor. 1920 x 1080 çözünürlükte resimleri taşıyabilme kapasitesine sahip olan Blu-ray Diskler ile mükemmel ayrıntılar, daha pürüzsüz hareketler ve kristal netliğinde görüntülerle sahneler hayat buluyor. Ayrıca, Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio Essential, Blu-ray disklerinizden en iyi sesi alma imkanı sunarak duyduğunuz her sesi, orijinal netliğiyle size ulaştırıyor.

Philips SoundBar ev sinema sistemi, Full HD 3D ready özelliği sayesinde gerçek 3 boyutlu HD film izleme keyfini kristal nitelikli üstün ses özelliği ile tamamlıyor. Şık ve zarif tasarımı ile de bulunduğu mekanın dekorasyonuna uyum sağlayarak mekana sofistike bir hava katan SoundBar, tüm flat TV’lere bağlanabiliyor.

Öte yandan Blu-ray disk oynatıcısısının internete bağlanmasını sağlayan BD-Live, yüklenebilir özel içerik, canlı olay ve sohbetlere erişim, oyun oynama ve çevrimiçi alışveriş yapma imkanı sunuyor. Philips HTS 7140 Soundbar ev sinema sistemi 1999 TL’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT