Philips´ten Kaçırılmayacak Yıl Sonu Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Philips´ten Kaçırılmayacak Yıl Sonu Kampanyası

Tarihler: 25 Kasım 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2010 ~ Ara 31, 2010

Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için şimdi Philips’ten alışveriş yapmanın tam zamanı... Philips, 12 Kasım – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında kırmızı fırsat logolu ürünlerde yüzde 25’e varan indirim fırsatı sunuyor.

Hayatı kolaylaştıran ürünlerinin yanı sıra kampanyalarıyla da fark yaratmaya devam eden Philips, hayata geçirdiği yıl sonu kampanyası ile sürpriz indirimler sunuyor. Yılbaşında sevdiklerinize orjinal ürünler hediye edebilir ya da kendinizi Philips ürünleri ile şımartabilirsiniz. Philips, yeni bir yıla girerken sahip olmak istediğiniz ürünleri yüzde 25’e varan indirim fırsatıyla sunuyor.

Philips, benzersiz yıl sonu kampanyası ile yılbaşında hem sizi hem de sevdiklerinizi hediye yağmuruna tutuyor. 12 Kasım – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında devam edecek kampanya kapsamında kırmızı fırsat logosunu gördüğünüz TV, MP3 çalar, ses sistemleri, dijital fotoğraf çerçevesi, ütü, süpürge, blender, saç düzleştiricisi ve tıraş ürünlerinde yüzde 25’e varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT