Philips Tıraş Makineleriyle Stilinizi Yaratın

Alışveriş Alışveriş Philips Tıraş Makineleriyle Stilinizi Yaratın

Tarihler: 11 Kasım 2011 Cuma ~ 11 Aralık 2011 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2011 ~ Ara 11, 2011

PHILIPS TIRAŞ MAKİNELERİYLE YENİ YILDA YENİ STİLİNİZİ YARATIN

Erkek bakımında yenilikçi ürünlerin lider markası Philips, yeni yılda da göz alıcı hediye seçenekleri sunuyor. Philips SensoTouch RQ1150 ve QG3270 Multigroom bakım seti ile sevdiklerinizin yeni yılı keyifle karşılamasını sağlayabilirsiniz.

Philips bir kez daha yılbaşında hediye seçmekte sıkıntı çekenlerin imdadına yetişiyor. Stil sahibi erkeklerin tercihi olacak yeni nesil tıraş makinesi SensoTouch RQ1150 ve QG3270 Multigroom bakım seti ile tarz ve bakımı bir arada sunan hediye seçenekleri yaratabilir, sevdiklerinizi mutlu edeceğinize emin olabilirsiniz.

Philips SensoTouch RQ1150, ister kuru ister köpük yada jel ile ıslak tıraş keyfi ve sinekkaydı bir tıraş için mükemmel bir seçim. Cihazın “GyroFlex 2D” yüz hattı izleme sistemi, yüz kıvrımlarına kolayca uyum sağlayarak tahrişi en aza indirgiyor.

Yakın ve rahat bir tıraş için gereken tüm özelliklere sahip olan Philips SensoTouch RQ1150, Dual Precision özelliği ve patentli “Süper Kaldır Kes” sistemi ile en kısa tüylerde bile sorunsuz bir performans sergiliyor. Aquatech ve SkinGlide özellikleriyle ile tahriş derdi olmaksızın ıslak tıraş keyfini yaşarken, hassas düzeltici özelliğiyle stilinize özel küçük dokunuşlar yapabilirsiniz.

SensoTouch RQ1150’nin satış fiyatı ise 299,90 TL.

Bakımına düşkün erkekler için mükemmel bir hediye seçeneği olan Philips Multigroom QG3270 bakım seti, kesme performansını arttıran daha keskin bıçaklarıyla, ciltte çok daha kolay hareket ediyor. Yuvarlak koruma başlığı tahriş sorununu ortadan kaldırırken, cihazın lityum iyon pili çalışma ömrünü ve performansı maksimum seviyeye yükseltiyor.

Multigroom QG3270’in yıkanabilir aparatları, cihazın temizliğini de son derece kolay bir hale getiriyor. Philips Multigroom QG3270’le kendi sitilinizi oluşturmak son derece kolay. Sakal ve bıyık için tam boy düzeltici, mini tıraş makinesi, hassas düzeltici, 9 ayrı seviyede kilitlenebilen saç kesici tarak, 41 mm’lik saç kesme makinesi ve burun-kulak-kaş tüyleri için düzeltici özellikleriyle Multigroom QG3270, eksiksiz bir bakım deneyimine imza atıyor.

Philips Multigroom QG3270 erkek bakım seti, 139,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT