Philips, Türkiye’deki 80. Yılını 80 Hediye ile Kutluyor!

Alışveriş Alışveriş Philips, Türkiye’deki 80. Yılını 80 Hediye ile Kutluyor!

Tarihler: 02 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 20 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2011 ~ Tem 20, 2011

Türkiye’de 80 yılı geride bırakan Philips, bu mutluluğu özel bir kampanya ile kutluyor. Kampanyaya katılan herkes, Philips’in 80 hediyesinden birini kazanma şansı yakalıyor.

Türk Philips Ticaret A.Ş., 1930 yılında Galata’daki Kozluca Han’da başlayan Türkiye yolculuğunda 80 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu anlamlı yılı özel bir kampanya ile kutlayan Philips, düzenleyeceği çekiliş sonucunda müşterilerine 80 hediyeden birini kazanma fırsatı sunuyor.

“Hayallerindeki Philips’ler Parmaklarının Ucunda!” sloganıyla tüketicilere duyurulan kampanya kapsamında, mevcut ve potansiyel müşteriler www.pclubturkiye.com adresine yönlendiriliyor. Buradaki iletişim formunu doldurarak mevcut ürünlerini ya da kişisel bilgilerini sisteme kaydeden kullanıcılar, çekilişe katılma hakkı kazanıyorlar. 2 Mayıs – 20 Temmuz 2011 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya katılan kullanıcıların çekiliş numaraları ise isme özel e-posta gönderimleri ile kendilerine iletiliyor.

Philips Türkiye Genel Müdürü Elvan Özkal, konu hakkındaki görüşlerini şöyle dile getiriyor: “Ürünleri ve hizmet anlayışıyla sektörde hep fark yaratma vizyonuna sahip bir marka olarak Türkiye’de 80 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu mutluluğu, 80 yıldır bizimle birlikte yol alan müşterilerimizle paylaşmak için de ‘80 Yılda 80 Hediye’ kampanyasını düzenledik. 20 Temmuz’a kadar geçerli olacak kampanyamızı kurgularken de Philips’in ‘Sense&Simplicity’ mottosundan hareketle katılmanın ve kazanmanın kolay olmasına özen gösterdik. Kampanyamıza ilgi gösteren tüm müşterilerimize teşekkür ediyor, uzun yıllar boyunca hayatı birlikte kolaylaştırmayı diliyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT