Pierre Cardin kadını şıklığı her ortamın yıldızı

Alışveriş Alışveriş Pierre Cardin kadını şıklığı her ortamın yıldızı

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 05 Ocak 2009 Pazartesi

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Oca 5, 2009
Pierre Cardin kadını şıklığı her ortamın yıldızı
Pierre Cardin, modern kentli kadına şık bir gece elbisesinden sokak partileri için özgür tasarımlara kadar geniş bir ürün yelpazesiyle yılbaşı gecesi için birbirinden farklı pek çok alternatif sunuyor. Yılbaşı gecesi için özel görünmek isteyen kadınların en seçkin ve farklı alternatifleri Pierre Cardin tarafından sunuluyor. Pierre Cardin 2009 Kış Koleksiyonu metalik renklerin cazibesini, siyahın asaletini ve canlı renklerin getirdiği ışıltıyı yansıtıyor. Uzay temasından yola çıkarak hazırlanan bu özel koleksiyon ile nasıl bir yılbaşı gecesi geçirmeyi planlarsanız planlayın, kendinizi rahat ve bir o kadar da özel hissedeceksiniz. Yılbaşına özel olarak hazırlanan %30 indirim de ise bu ürünleri daha da cazip kılıyor!

Cesur Pierre Cardin Kadını Koleksiyonda Cesur kadınlar için iddialı kesimler ve fit takımlar yer alıyor. Toz bulutundan esinlenerek metal renklerinin elegan gece elbiselerinde kullanılması, bu farklı tarzı yansıtan başlıca detaylar. En yeni kumaşların en doğal malzeme ile birlikte kullanıldığı kombinasyonlarda takıların ve diğer aksesuarların uyumu ön plana çıkarılıyor.

Sokak modasına uygun alternatifler İtalyan asıllı Fransız moda devi Pierre Cardin, maceraperest kişiliği sayesinde lüks ürünleri sokağa taşımayı çok iyi başarıyor. Bu radikal çıkışından dolayı Time dergisi, ünlü modacı Pierre Cardin’i “Houte Couture’ü kalabalıklara taşıyan adam” başlığıyla kapaktan tanıtmıştı.
Modanın eskilere dönüş yaptığı ve geçmişten ilham aldığı sezonda, Pierre Cardin tasarımları geleceğin yansımalarını taşıyan fütüristik bir çizgiye sahip. Koleksiyonda griler, metaller ve siyah parlak kumaşlar yerine doğa renklerinin kullanıldığı daha rahat ve sade ürünler de bulunuyor.

Gazete küpürlerinden bir hikaye Pierre Cardin’in 2008-09 Sonbahar/Kış koleksiyonunun çekimlerinde “gazete” konsepti oluşturuldu. Nihat Odabaşı’nın yaptığı ve 3 gün süren çekimlerde kullanılan plato merkezi, “gazete sayfalarına haber olmanın marka olmak için önemi” konsepti üzerine şekillendirildi. Pierre Cardin ile ilgili dünyanın dört bir yanındaki gazetelere konu olmuş haberlerden esinlenerek hazırlanan çekim ortamında küçük bir de gazete ofisi oluşturuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT