Pierre Cardin’le Yeni Yıl, Yeni Başlangıçlar…

Alışveriş Alışveriş Pierre Cardin’le Yeni Yıl, Yeni Başlangıçlar…

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
Yeni bir yılı karşılarken, Pierre Cardin imzalı armağanlarla sevdiklerinize verdiğiniz değeri bir kez daha hissettirin.
Pierre Cardin’le Yeni Yıl, Yeni Başlangıçlar…
“Yeni” umuttur, gelecektir, değerdir; paylaşılmalıdır sevdiklerimizle…

Pierre Cardin’e özgü uluslararası kalite ile sunulan yılbaşı hediyelik koleksiyonu; hediye seçiminde özen gösteren, değer ve farklılığını ince detaylarla sevdiklerine hissettirmek isteyen kişiler için hazırlandı. Birbirinden şık alternatiflerle dolu Pierre Cardin imzalı yeni yıl hediyelik koleksiyonunda; gümüş, lamine ve kristal vazolar, çerçeveler, mücevher kutuları, roller ve dolma kalem setleri, özel deri kemer ve cüzdan setleri, eşarp ve çantalar, saatler, kol düğmeleri, gömlek ve kravatlar ile seyahat setleri bulunuyor.

Bu yıl hediyeliklerde ön plana çıkan en önemli detay, sadelikle şıklığı bir arada sunan kullanışlı parçalar. Bu nedenle gümüşle birleştirilmiş kristal aksesuarlar, mekanlara şıklık katacak küçük ama zarif hediyelikler sevdiklerinizin evlerini dekora edecek.
Dünyanın saygın moda markası olarak, Pierre Cardin imzalı porselen ve cam tasarımlar yeni yıl sofralarına farklı bir şıklık katacak.
İnce el işçiliği ile hazırlanmış özel deri, cüzdan ve kemer setlerinden seyahat setlerine kadar uzanan geniş bir deri ürün koleksiyonu ile Pierre Cardin şıklığını gittiğiniz her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz.
Ya da yüzlerce farklı renk, kalıp ve model seçeneği ile vazgeçilmez Pierre Cardin klasiği gömlek ve kravatlar ve küçük fakat önemli detaylar kol düğmeleri de sevdiğiniz erkek için eşsiz bir armağan seçeneği olabilir.

Eğer yeni yıl armağanınızın fark edilir olmasını istiyorsanız; verdiğiniz armağan kadar nasıl verdiğiniz de çok önemli. Pierre Cardin’in yeni yıl için hazırladığı siyah ve kırmızı renklerdeki özel kadife kutular, içlerindeki hediyeler kadar dekoratif ve şık tasarlandı.

Pierre Cardin bugün tam 140 ülkede, 900 farklı ürün lisansıyla dünyanın en çok kabul gören markalarından biri. Yaşamın her alanına yayılan birbirinden şık, farklı ve modern tasarımları ile Pierre Cardin, otoriteler tarafından yeryüzünün en iyi bilinen beş Fransız moda tasarımcısından biri olarak kabul ediliyor. Kısacası, Pierre Cardin imzalı armağanlarla sevdiklerinize verdiğiniz değeri bir kez daha hissettireceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT