Pierre Fabre Oral Care Ürünleri Türkiye Pazarında!

Alışveriş Alışveriş Pierre Fabre Oral Care Ürünleri Türkiye Pazarında!

Tarihler: 03 Aralık 2007 Pazartesi ~ 06 Aralık 2007 Perşembe

Firma: Pierre Fabre Oral Care

Telefon: 0 (216) 478 23 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2007 ~ Ara 6, 2007
Ağız sağlığı ve diş bakımında Avrupa’nın önde gelen markası
PIERRE FABRE ORAL CARE ÜRÜNLERİ TÜRKİYE PAZARINDA!

Avrupa’nın önde gelen ağız sağlığı ve diş bakım markası Pierre Fabre Oral Care Care Laboratories, AvitaFARMA distrübütörlüğünde, Türkiye pazarına giriyor. Üstelik 70 milyon Euro’luk pazara sadece girmeyi değil, insanların yaşam kalitesini yakından ilgilendiren ağız sağlığı ve diş bakımını bir alışkanlık haline getirerek, pazar hacmini büyütmeyi hedefliyor.

Sağlık sektörünün ilaç ve OTC (over-the-counter/reçetesiz) ürün kategorilerinde Avrupa’da önemli pazar payına sahip Pierre Fabre Oral Care Laboratories, ağız sağlığı ve diş bakım serisi ile Türkiye pazarına giriyor. Ağız sağlığı ve diş bakımı odaklı özel ürün grubundan 5 ürününü, AvitaFARMA distribütörlüğünde, Kasım 2007 itibarıyla pazara sürecek olan Pierre Fabre Oral Care Laboratories, ağız ve diş sağlığının korunmasında ülkemiz diş hekimlerinin en önemli yardımcısı olmayı hedefliyor.

AvitaFARMA tarafından ilk etapta Türkiye pazarında satış ve pazarlaması yapılacak Pierre Fabre Oral Care (Ağız ve Diş Bakım) ürünleri arasında ELUDRIL serisinin antibakteriyel ağız çalkalama suyu ve ELGYDIUM serisinin fluoridli ağız çalkalama suyu yer alıyor. ELUDRIL, antibakteriyel, antiplak, analjezik, antiseptik, antifungal özelliklerini bir arada bulunduran ilk ve tek ağız gargarası olup, Fransa`da ve çeşitli Avrupa ülkelerinde pazar lideri konumundadır. ELGYDIUM diş macunlarında kullanılan Fluorinol son nesil amino florür olup, 5 kat daha hızlı flor sabitlenmesi ve 12 kez daha fazla bağlanma ile diş hassasiyeti ve diş çürümelerine karşı geliştirilmiş yeni bir buluştur. ELGYDIUM fluoridli ağız çalkalama suyu, diş fırçasının ulaşamadığı bölgelere ulaşarak ağız hijyenini bir adım öteye taşıyor. ELGYDIUM diş macunu serisinin 3 özel ürünü; diş plakları ve tartar oluşumu ile hassas diş etlerine yönelik olarak geliştirilmiş ANTIPLAK, geleneksel bikarbonattan 5 kez daha ince özelliği ile diş minesine zarar vermeden, ışıl ışıl bembeyaz dişlere sahip olunmasını sağlayan WHITENING ve hassas dişler için üretilmiş SENSITIVE diş macunları ülkemiz tüketicisi ile buluşuyor.

Ağız sağlığı açısından Avrupa ve Türkiye arasındaki açığı kapatmak üzere Türkiye pazarına girdiklerini belirten Pierre Fabre Oral Care Laboratories Medikal Direktörü Cerrah Diş Hekimi Dr. Marc Watts; “Diş ve diş eti hastalıkları hem yaygınlığı, hem de tekrarlanma oranlarının yüksek olması nedeniyle insanların karşılaştığı en büyük sorunların başında geliyor. Türkiye’de diş fırçalama oranının yüzde 10’larda kalması, her 100 kişiden 80’inin dişlerinin çürük olması, her 100 evden 70’ine diş macunu girmemesi bizim için önemli bir veri. Bu veriler Türkiye’de ağız ve diş sağlığı konusunda önemli sorunlar yaşandığını gösteriyor. Pierre Fabre olarak 1961 yılından bu yana insan yaşamının kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Avrupa’da olduğu gibi, Türkiye’de de insanların yaşam kalitesini yakından ilgilendiren ağız ve diş bakımının bir alışkanlık haline gelmesi için çalışacağız. Distribütörümüz AvitaFARMA ile 70 milyon Euro’luk Türkiye pazarında sadece ürün satmayı değil, pazar hacmini büyütmeyi ve pazarın yıllık büyüme hacmini yüzde 10’lardan daha yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz. İlk etapta ağız ve diş sağlığı kategorisinden 5 ürün ile daha sonra farklı ürünler ile Türk Diş Hekimlerinin en büyük yardımcısı olmak istiyoruz.” dedi.

Bilimselliği kanıtlanmış, etkili ve güvenli, diş ve diş eti hastalıklarına kesin çözümler üreten Pierre Fabre Oral Care Laboratories ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve satış noktalarını öğrenmek için www.avitafarma.com web adresi ziyaret edilebilir veya 0 (216) 478 23 76 numaralı telefon aranabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT