Pioneer 2008 Model Oto Ana Ünitelerinde Yenilikler Saymakla Bitmiyor

Alışveriş Alışveriş Pioneer 2008 Model Oto Ana Ünitelerinde Yenilikler Saymakla Bitmiyor

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Digicom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
Pioneer 2008 Model Oto Ana Ünitelerinde Yenilikler Saymakla Bitmiyor
Pioneer 2008 model oto ana ünitelerini teknolojiden tasarıma kullanıcılarında hayranlık yaratacak yeniliklerle meraklıların beğenisine sunuyor.

Plazma ve LCD televizyon teknolojisinde sınırları zorlayan dünya lideri Pioneer, 2008 model oto ana ünitelerinde de teknolojik, teknik ve tasarım özelliklerinde sektörde çığır açacak yeniliklerle dikkatleri üzerine çekiyor. Bağlanabilme fonksiyonlarını güçlendiren Pioneer; USB girişli daha fazla model ve tüm modellerde AUX girişi özelliğinin yanı sıra sıkıştırılmış sesler için de “İleri Ses Düzenleyici” teknolojisi ile karşımıza çıkıyor.

4000UB ve üstü tüm modellerde geliştirilen ASR özelliği sayesinde, orijinal harmonikleri hesaplamak için sıkıştırılmış ses verileri kullanılarak hesaplama algoritmasına ile yeniden oluşturulmalarına olanak sağlanıyor. Böylece orijinal ses verisinin sıkıştırılarak MP3 formatına dönüştürülmesinde ses kalitesinde meydana gelen düşüşler engellenirken sıkıştırma sırasında harmoniklerin de geri yüklenmesi sağlanıyor.

Pioneer oto ana üniteleri, teknolojik birçok yeniliğin yanı sıra yeni döner kumanda butonu, ön panelde direkt fonksiyon tuşları ve daha fazla iPod kontrol fonksiyonları ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Farklı zevklere hitap eden, tuning odaklı ve düz stildeki iki ayrı tasarımı ile de Pioneer oto ana üniteleri göz dolduruyor.

Türkiye’de de satışa sunulan modellerden DEH-4000UB’nin ön USB girişi sayesinde sisteme direkt MP3 çalar bağlanabiliyor. DEH-P7000UB ise mavi OEL ekrana ve 3 RCA ön çıkışa sahip ayrıca USB üzerinden direkt iPod kontrolü yapılabiliyor.
Ürün fiyat bilgisi:
DEH-4000UB:349 YTL
DEH-P7000UB: 799 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT