Pioneer`le Evinizde Sinema Keyfi

Alışveriş Alışveriş Pioneer`le Evinizde Sinema Keyfi

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 27 Eylül 2008 Cumartesi

Firma: Pioneer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 27, 2008

Pioneer, DVD’li Ev Sinema Sistemiyle Sinema Keyfini Evinizde Yaşayın!

Birbirinden güzel ve heyecanlı yepyeni filmlerin vizyona girmeye hazırlandığı sonbahar ve kış aylarında, Pioneer DCS-580 DVD’li ev sinema sistemi ile sinema keyfini evinizin rahatlığında yaşamak artık hayal değil.

Pioneer, Plazma televizyondaki üstünlüğünü ev eğlence sistemlerinde de göstererek bu alandaki liderliğini sürdürüyor. Türkiye’de Eylül ayından itibaren Pioneer DCS-580 DVD’li ev sinema sistemi, izleyicilerine yine kusursuz Pioneer keyfini yaşatacak.

Pioneer DCS-580 DVD’li ev sinema sistemi teknolojik özellikleri ve her mekana uyum sağlayabilecek şık tasarımı ile göz dolduruyor. DCS-580’nin MCACC özelliği sayesinde tek tuş ile bulunduğu odanın akustiği analiz ediliyor ve ses ayarlarını ortama uygun olacak şekilde kendisi düzenliyor. CD, DVD, MP3, WMA, MPEG-4 uyumlu ve USB girişi bulunan DCS-580, 1080p üst-ölçekleme yapabilen HDMI arayüzüne sahip.
Dolby Digital ve DTS Digital Surround gibi çevreleyen ses formatlarına sahip sistem, sinema deneyimini evinize taşıyor. Dört adet kule tipi hoparlör ile merkez hoparlör ve subwoofer’a sahip olan DCS-580 yer kaplamadan sesin kusursuz dağılımını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT