Pirelli'den Kış Lastiği Alanlar Tatile Gidiyor!

Alışveriş Alışveriş Pirelli'den Kış Lastiği Alanlar Tatile Gidiyor!

Tarihler: 10 Kasım 2011 Perşembe ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Pirelli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2011 ~ Ara 31, 2011

PIRELLI’DEN KIŞ LASTİĞİ ALANLAR KARTALKAYA’DA KAYAK TATİLİNE GİDİYOR!

Bu kış Pirelli, kış lastiklerine özel çok cazip bir kampanya ile tüketicilerini Pirelli Yetkili Satıcılarına davet ediyor. 4 Kasım – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında Pirelli Yetkili Satıcılarından 4 adet otomobil veya SUV (4x4) Pirelli kış lastiği alan 5 çift Kartalkaya’da muhteşem bir kayak tatili kazanma şansı yakalıyor. Ayrıca, bu çok özel kampanyadan yararlanacak 5 şanslı çifte kayak veya snowboard dersi de hediye.

4 Kasım - 31 Aralık 2011 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Pirelli Yetkili Satıcıları’ndan 4 adet Pirelli otomobil ya da SUV (4x4) kış lastiği satın alan ve Pirelli Yola Devam hizmetine kayıt olan 5 şanslı çift, yapılacak olan çekiliş sonucu Kartalkaya’da kayak tatili kazanma hakkı elde edecek. Bunun yanı sıra kayak veya snowboard dersi de hediye olarak verilecek. Ayrıca Pirelli Yetkili Satıcılarından kış lastiklerini alan tüketiciler Bonus’a özel 10 taksit fırsatından da yararlanabilecek.

Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgilere www.pirelli.com.tr veya facebook.com/pirelliclub sayfalarından ulaşılabilecek.

Pirelli’den kış lastikleri için “Lastik Saklama”, “Yola Devam” ve “Tyrelife” hizmetleri +7 derecenin altındaki koşullarda mutlaka kış lastiği kullanılmasını öneren Pirelli, lastik saklama hizmetinin yanı sıra Yola Devam ve Tyrelife hizmet programlarıyla da tüketicinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Pirelli Yetkili Satıcılarından yapılan kış lastiği alımlarında sezona bağlı olarak kullanılmayan yaz lastikleri özel depolama alanlarında zarar görmeyecek şekilde saklanabiliyor. Ayrıca, Pirelli Yola Devam programı kapsamında lastik değişim hizmeti, çekici hizmeti, acil durum hizmeti gibi ayrıcalıklardan da yararlanabiliyor.

Lastik sektöründe bir ilk olan lastik sigortası Tyrelife programında ise Pirelli Yetkili Satıcılarından 4 adet Pirelli marka 15 inç jant ve üzeri otomobil veya SUV (4x4) kış lastiği alan tüketiciler; lastiklerinin delinme, kaldırıma veya başka bir engele çarpma veya yangın sonucunda tamiri mümkün olmayacak derecede hasar görmesi durumunda birebir aynı ölçü ve desendeki lastiklerle değiştirme imkanı buluyor. Söz konusu hizmet fatura tarihinden itibaren ilk 6 ay veya 5000 km kullanım süresince geçerli oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT