Pizza Hut ve Kfc´den Paropuan Yağmuru

Alışveriş Alışveriş Pizza Hut ve Kfc´den Paropuan Yağmuru

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 15 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: KFC & Pizza Hut

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Oca 15, 2011

Paro Yıldızlar Topluluğu arasına yeni katılan KFC VE Pizza Hut, Parolu kart sahibi tüketicilere bir Paropuan kampanyası ile merhaba dedi. 15 Aralık- 15 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak kampanya çerçevesinde Parolu kartları ile Pizza Hut’tan her 15 TL alışverişte 3 TL değerinde Paropuan, KFC’den her 20 TL alışverişte 4 TL değerinde Paropuan kazanacaklar. Kampanyalı ürünlerde kazanç daha da artıyor.

Paro, Yıldızlar Topluluğu üyeleri arasına katılan yeni işyerleri ile tüketicilere avantajlı kampanyalar sunuyor ve ilave Paropuan kazanma imkanı sağlıyor. Paro, bünyesine yeni katılan KFC ve Pizza Hut işbirliğiyle Parolu kart sahipleri için ‘Yedikçe Kazan, kazandıkça ye’ sloganıyla yeni bir kampanya hayata geçirdi.

Harcamanın Beşte Biri Hediye
Paro’nun, KFC ve Pizza Hut işbirliği ile hayata geçirdiği ‘Yedikçe Kazan, kazandıkça ye’ kampanyasına göre, Pizza Hut’ta her 15 TL alışverişe 3 TL, KFC’de her 20 TL alışverişe 4 TL değerinde Paropuan hediye ediliyor. Parolu kart sahipleri kampanya kapsamında KFC ve Pizza Hut’ta kazandıkları Paropuanları, yine KFC ve Pizza Hut’ta kullanıyor olacaklar. Böylece, Parolu kartlarla KFC’den ve Pizza Hut’tan yapılan alışverişlerde harcamanın belli bir bölümü Paro üyesine iade edilmiş olacak, Parolular “Yedikçe kazanacak, kazandıkça yiyecek.”

Kampanyalı Ürünlerde Kazanç Katlanıyor
Parolular’ın avantajları bununla sınırlı kalmıyor. 15 Aralık- 15 Ocak tarihleri arasındaki alışverişleri karşılığında kampanyada belirtilen Paropuanları kazanırken, KFC ve Pizza Hut’ın mevcut diğer kampanyalarından da yararlanmaya devam edecekler. Örneğin, 25,90 TL’lik bir menünün kampanya fiyatı 20,90 TL ise, tüketici hem 5 TL menü indirimi hem de Pizza Hut’da 3 TL, KFC’de ise 4 TL değerinde Paropuan kazanmış olacak. Yani, kampanyalı ürünlerde Parolu kart sahibinin avantajı katlanmış olacak.

Paro Yıldızlar Topluluğu’nda ilave Paropuan ve indirim kazandıran alışverişler ve tüm detaylar www.paro.com.tr’de yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT