Pizza Tutkunları İçin Cepten Hızlı Sipariş

Alışveriş Alışveriş Pizza Tutkunları İçin Cepten Hızlı Sipariş

Tarihler: 18 Ocak 2012 Çarşamba ~ 18 Mart 2012 Pazar

Firma: Pizza Hut

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2012 ~ Mar 18, 2012

Pizza Hut’ın iphone ve blackberry uygulamaları ile her yerden, hızla sipariş verebilirsiniz

Bulunduğunuz yerden kolaylıkla ve anında sipariş vermek, yemeğinizi hızla organize etmek istiyorsanız Pizza Hut’ın iPhone ve BlackBerry uygulamaları tam size göre. Bu uygulamalar sayesinde istediğiniz her an menüyü inceleyebilir, sipariş verebilir, lezzetli bir sofra hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, bulunduğunuz yere en yakın Pizza Hut restoranına da kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Pizza tutkunları nerede olurlarsa olsunlar hızla ve kolaylıkla sipariş verebiliyorlar. Pizza Hut’ın iPhone ve BlackBerry uygulamaları sayesinde yanınızda bilgisayar olmadan da kolaylıkla online olarak Pizza Hut’a talebinizi gönderebiliyor, menüdeki alternatifleri rahatlıkla inceleyebiliyorsunuz. Üstelik bulunduğunuz yere en yakın Pizza Hut restoranını da bu uygulamalar sayesinde hızla bulabiliyorsunuz.

Pizza, makarna, salata, çorba ya da tatlı… Acıktığınız her an ve her yerde Pizza Hut’a ulaşabilir, geniş menüsünden size en uygun seçimleri yaparak siparişinizi verebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT